Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

For aller første gang kårer motenettstedet
Melk & Honning årets beste skjønnhetsprodukter.

Skjønnhetsbransjen har hatt en voldsom utvikling de siste årene. Kjendiser og influencere har lansert sine egne merker, nye ingredienser får hype og utvalget blir større og større. Med stadig flere produkter på butikkhyllene og i nettbutikkene kan det etter hvert bli vanskelig å velge hvilket man skal gå for. Kan man stole på at glow serumet faktisk gir glød? Frisker tørrshampoen faktisk opp en fet hodebunn? Gir maskaraen fylde og lengde slik den lover?

Melk & Honning vet at våre lesere elsker beauty, liker å holde seg oppdatert innen skjønnhetsverdenen og er opptatt av kvalitet. Vi har derfor valgt å lansere ‘Årets beste’ der vi kårer de råeste skjønnhetsproduktene nå.

Vi har satt sammen en jury bestående av tre stykker med inngående kunnskaper om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet. De vil gjøre en grundig vurdering og testing av produktene. I tillegg til dette vil publikum få muligheten til å stemme på sin favoritt innenfor hver av de aktuelle kategoriene. Vinnerne blir valgt ut basert på en kombinasjon av juryens avgjørelse og publikumsstemmene.

Avstemmingen er åpen for publikum frem til 31. mai. Vinnerne av ‘Årets beste' vil bli presentert tidlig i juni.

Se årets nominerte

Juryen

Chioma Anugweje
Caroline Krager
Henia Gamborg Kjørsvik

CHIOMA ANUGWEJE
Chioma er utdannet makeup-artist med ekspertise innen make-up til mørk hud. I tillegg er hun opptatt av hudpleie. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i over 10 år, drevet en skjønnhetsblogg og hatt beauty features i store magasiner som Whowhatwear og Minmote. Nå aktiv på Instagram der hun deler tips, tutorials og inspirasjon.

CAROLINE KRAGER
Caroline Krager har hatt ulike roller hos Melk & Honning siden 2015, blant annet som redaktør. Hun skriver også for D2, Vogue Scandinavia og en rekke andre internasjonale motemagasiner. Krager har også vært juryleder i mote-Norges mektigste, hun har forelest i motejournalistikk på SoFI, laget kunstfilmer og bidratt med dikt til ulike publikasjoner og motevisninger utenlands.

HENIA GAMBORG KJØRSVIK
Henia har jobbet med skjønnhet og duft i over 11 år. Hun har god kunnskap om markedet og har en lidenskapelig interesse for duft og skjønnhetsprodukter. Henia var med å startet og driftet det uavhengig mote- og kunst magasinet Tableau Paper, og jobber som daglig leder for nisjeparfymeriet Heaven Scent i Øvre Slottsgate.

HUDPLEIE

Årets beste glødprodukt - ansikt

Tan-Luxe Super Glow facer

Tan-Luxe Super Glow facer

Verdens første hyaluroniske supermat-selvbruningsserum. Et universalt, fuktighetsgivende selvbruningsserum med antialdrende egenskaper.

No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum

Serumet inneholder 15 % C-vitamin og bidrar til å fremme hudens naturlige glød ved å forbedre hudteksturen og redusere synligheten av ujevn hudtone og ujevn pigmentering

Banana Bright eye creme

Visk vekk mørke ringer, gi huden fukt og antioksidantbeskyttelse med C-vitamin, og lag den perfekte basen for concealer.

Årets beste serum

Matis glow serum

Matis glow serum

Et silkemykt serum for maksimal glød som legger seg som et lett slør på huden. I hjertet av formelen, finnes hyaluronsyre i kombinasjon med C-vitamin som plumper og glatter huden og som forbedrer hudens naturlige utstråling og glød.

Dr. Greve pharma Vitamin C serum

Stimulerer cellefornyelsen, gir fuktighet og etterlater huden glødende. Vitamin C er en kraftig antioksidant som bekjemper gusten hud og gir jevnere hudtone.

Ole Henriksen - Vitamin C serum

Et effektivt, glødgivende serum som inneholder en kraftig 20% syre-cocktail med C-vitamin, PHAs og hyaluronsyre som forebygger alle tegn til aldring

Arctic Berry Oil-Cocktail

En unik, tofaset multivitamin-cocktail som inneholder Lumenes mest verdifulle arktiske bær som er rike på antioksidanter og essensielle omega-fettsyrer

Årets beste ansiktspleie

Priori enlightening peel pads

Priori enlightening peel pads

Peel Pads som gir maksimal glød til huden! Multifunksjonelle effekter: eksfolierende, energigivende og fuktighetsgivende. Resultat blir en glattere, klarere og jevnere hud.

NEOSTRATA REPAIR Matrix Support

Peptider stimulerer kollagenproduksjonen.Patentert NeoGlukosamin og retinolvirker sammen foråbygge opp hudens naturlige støtte-struktur, noe som gjør athuden følesfastere og spenstigere. Et antioksiderende kom-pleks bidrar tilåbeskytte huden. UVA-og UVB-filtrebeskytter huden mot de skade-lige UV-strålene fra solen.

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid

En eksfolierende ansiktsbehandling med 15 % glykolsyre som fjerner døde hudceller og etterlater huden mykere, jevnere og full av glød

Årets beste anti-age produkt

Natural Magic™ Anti-Ageing Cream

Natural Magic™ Anti-Ageing Cream

En ansiktskrem som gir intens fuktighet. Kremen, som er luftig og lett med en deilig konsistens, påvirker rynker og fine linjer.

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum

Designet for direkte påføring på linjer og rynker for raske, synlige resultater der du selv ønsker det mest.

NEOSTRATA CORRECT Comprehensive Retinol Eye Cream

Comprehensive Eye Cream er en kraftfull øyekrem med innkapslet retinol som giren intensivfornyelse av huden rundt øynene.

MAKEUP

Årets beste makeup - øyne

Grande lash-MD

Lange, lekre vipper! GrandLASH-MD fremmer naturlige lengre og tykkere vipper innen 4-6 uker og gir full effekt etter 3 måneder. Dette prisvinnende serumet hjelper med å forlenge korte vipper, samt forsterker svake, tynne eller ødelagte vipper. I tillegg vil du oppleve at vippene blir litt mørkere.

Browgame brow styling soap

Browgames Brow Styling Soap er utviklet for å forme, fikse og ta vare på øyebrynene for et perfekt brynsresultat. Perfekt for deg som drømmer om fyldigere bryn eller for deg som trenger å holde de mest "buskete" og strie hårene på plass. Stylingsåpen vil enkelt hjelpe deg med å style øyenbrynene dine slik du vil ha dem: enten du vil ha et buskete, naturlig eller mer slankt utseende.

Årets beste makeup - hud

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation

Oljefri, fast mineralfoundation med rene og finknuste mineraler som gir en semi-matt og jevn hudoverflate. Bredspektret solbeskyttelse 20 eller 15* og vannresistent i opptil 40 minutter. Godkjent som solbeskyttelse av The Skin Cancer Foundation.

Ease Drop

Lett å påføre, fleksibel, og jevner umiddelbart ut huden for en flatterende blurring-effekt. Perfekt for en “no makeup”-makeup look med byggbar lett til middels dekkevne.

Bare minerals original mineral foundation

Prisbelønt mineralfoundation laget med 5 rene, veganske ingredienser som gir lett-til-full dekk og fremmer en klarere og sunnere hud over tid.

Årets beste makeup - verktøy

RT airblend sponge

Med memory foam-teknologi som klemmer hudoverflaten for en sømløs påføring, som resulterer i sminke med middels til full dekning med en naturlig matt finish.

Eco Tools Bioblender

Verdens første 100 % biologisk nedbrytbare sminkesvamp. Bioblender er laget med fem miljøvennlige ingredienser.

Real Techniques - Eye Shade and blend

De er designet for enkel skyggepåføring i to farger, mens deres individuelle avsmalnende former tillater byggbar og uanstrengt påføring over hele øyelokket, uten krøll. Inkluderer (1) grunnskyggebørste, (1) luksuriøs krøllebørste og (1) vinklet bryn + spooliebørste.

Årets beste makeup - mascara

Sensai Lash Volumiser 38°C

Triple Spiral Brush fanger opp hver eneste vippe fra rot til tupp, dekker og skiller dem fra hverandre og tilfører intenst svart volum. Denne mascaraen er holdbar i all slags vær og aktiviteter. Kan skylles av med 38°C varmtvann

No7 The Full 360 Mascara

Mascara som gir fyldigere og lengre vipper uten å klumpe eller drysse. Den buede børsten gir vippene et ekstra løft

Masterpiece Max Mascara

Masterpiece Max Mascara er en bestselger og klassiker fra Max Factor. Formulan er myk og enkel å bygge og gjør det enkelt å definere vippene og få fyldig og naturlig volum. Den patenterte iFX-børsten sørger for at du når hver eneste vippe for et stilrent, voluminøst uttrykk helt uten klumper.

Hår og kropp

Årets beste hår og kropp - hårstyling

Hairlust Curl Activator Cream

En lett og fuktighetsgivende krøllekrem som definerer og styler krøllete hår. Den hemmelige ingrediensen i denne krøllekremen er pullulan, en naturlig polymer som legger en lett film over håret som hjelper til å definere og holde på krøllene, samtidig som den holder ute fuktighet som fører til krus.

Eleni & Chris Fiber Foam

Et fiberrikt hårskum som gir volum og tekstur med fleksibelt hold. Inneholder pleiende ingredienser som gir fuktighet, bevarer fargen og gir glans til håret. Passer til alle hårtyper. Kan brukes på kort og langt hår.

Årets beste hår og kropp - hårpleieprodukt/serie

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Består av en shampoo og balsam uten sulfat og silikon, som vil berike håret ditt med fuktighet og næring det krever for å bli sterkt og sunt, med naturlige økologiske ingredienser.

Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub

En oppfriskende, sulfatfri hodebunnsskrubb for tørr, kløende eller fet hodebunn, som skånsomt og effektivt renser i dybden slik at produktrester, flass, skitt og sebum fjernes.

Eleni & Chris Pure Treatment Oil

En vektløs hårolje som er rik på fuktighet og hjelper til med å gjenoppbygge et skadet hår. Kan brukes i både vått og tørt hår. Etterlater håret silkemykt og glansfullt, og er varmebeskyttende opp til 90 grader.

Hair Volume™ Repair Mask

Inneholder eple, kokos og hydrolysert risprotein, som gjenoppbygger hårets fuktighetsbalanse og styrker hårstråene.

Årets beste hår og kropp - indre skjønnhetsprodukt

Hairlust Hair Growth Formula Gummies

Et kosttilskudd for hårvekst, som er fullpakket med alle vitaminene og mineralene du trenger for å styrke og vedlikeholde normalt hår, som biotin og sink og silika fra bambusekstrakt.

Hair Volume™ tabletter

Hair Volume™ tabletter er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon av flere gode ingredienser, og tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes.

Årets beste hår og kropp - glødprodukt – kropp

Tanrevel PRO

Spraytan til kropp/ansikt for hjemmebruk på 15 sekunder. Gir en jevn og naturlig brunfarge. Vegansk og cruelty-free formel.

Tan-Luxe Super Glow Body

Fuktighetsgivende daglige kroppsserumet, infusert med en unik blanding av hyaluronsyre og næringsrik supermat, for en glødende hud.

Årets beste hår og kropp - tørrshampo

Batiste overnight Deep Clense

Den har en dypere konstrentrert formel som hjelper til med å detoxe håret ditt ved å trekke til seg overflødig olje, fjerne gamle produktrester og urenheter.

Batiste overnight Light Cleanse

En spray fra denne magiske flasken inneholder en banebrytende formel med kull og natron som frisker opp håret over natten mens du sover.

Årets beste hår og kropp - herreduft

N.C.P. Olfactive Facet 703, Tonka Bean & Musk

Olfactive Facet 703 er en unik, varm og sensuell duft med delikate noter av sitrus og lavendel i toppen. Sødmefull gourmand med innslag av vanilje og karamell i hjertet, som hviler lett på en varm base av musk. Parfymene er veganske og unisex.

Burberry Hero

Eau de Toilette med en duft som omfavner søken etter frihet, forrandring og en ny maskulin ånd. En fascinerende kombinasjon av styrke og friskhet. Strålende bergamott, einer og sort pepper gjør denne duften frisk og fyldig.

Paco Rabanne

Håndplukkede ingrediensene, tyrkisk Damascena rose, osmanthus og villvokste Tonka bønner, gjør utvilsomt at denne mesterverkssammensetningen skiller seg ut av den ekstreme kvaliteten på råvarene.

Hugo Boss - The Scent

En duft som invaderer sansene og etterlater et varig minne. Duften er basert på noter av ingefær, eksotisk maninkafrukt og lær

Årets beste hår og kropp - dameduft

N.C.P. Olfactive Facet 301, Jasmine & Sandalwood

Olfactive Facet 301 er en lett og tiltalende sofistikert blomsterduft. Duften inneholder noter av jasminblader og hvite blomster mot en bakgrunn av myke og elegante toner av sandeltre. ​Parfymene er veganske og unisex.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Gucci Flora Gorgeous Gardenia er en hyllest til den overdådige hvite Gardenia bianca-blomsten. Duften fremheves med søte noter av Pære, Røde Bær og Mandarin, som sammen med en moderne Farinsukker-akkord gir duften en vanedannende og unik signatur.

Juicy Couture

Viva la Juicy har en lokkende duft av frukt, blomster og ville bær, perkete dameparfymen. Duften lokker med en søt gnistrende note av frukt, hvite blomster, mandarin, karamell, vanilje, ville bær og utsøkte praliner.

Årets beste hår og kropp - kroppspleie

Löwengrip Trust me Deodorant

Deodoranten er effektiv og er en rask aborberenes antipersipant. Produktet holder huden tørr og myk samtidig som den gir beskyttelse og en frisk følelse med langvarig effekt. Vegansk, produsert og utviklet i Sverige.

Exomega spray

En flytende krem som er lett å spraye på huden og gir umiddelbart beroligende og klødempende effekt på sår, tørr hud.

Årets klassiker (alle kategorier)

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer 9ml

Gloss Bomb sørger for fyldigere lepper som ikke føles klebrig ut. Inneholder sheasmør som fukter leppene i dybden, og formelen har en vanedannende duft av fersken og vanilje. Fenty Beauty by Rihanna er cruelty-free.

Eight Hour Cream - Skin Protectant

En klassiker som bidrar til å beskytte, lindre og gi huden fukt. Lindrer tørr hud og har betennelsesdempende effekt. Lindrer og beroliger mindre skader, som skyldes vær og vind, rifter i huden og slitasje.

Almond Shower Oil

Almond Shower Oil er et ideelt alternativ til vanlige dusjsåper da den både renser huden og tilfører fuktighet. Den er skånsom og egner seg både til normal, sensitiv og tørr hud. Rik på omega-9-fettsyrer som nærer og mykgjør huden og beskytter mot dehydrering. Beriket med mandelolje fra Provence.