Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kanyes kreative hjelper gir ut motebok

virgil-abloh-advice-for-designers-dazed-digital-1

Foto via Hypebeast

Virgil Abloh, Off White-designer og Kanye West kreative hjelper, har blitt kåret til en av de mektigste innen streetwear av Complex. Han er en av grunnene til at klesstilen har fått et realt opprykk de siste årene.

Virgil Abloh er ikke fremmed for å dele sin kunnskap om moteindustrien til sine fans. Tidligere i sommer ga han flere tips til folk som vil opp og fram i bransjen.

Nå skal Abloh også la fansen få et innblikk i hans arbeid opp mot Off White AW16 visning i Paris, fotografert av Piotr Niepsuj. Boken «You Cut Me Off» dokumenterer modellene som forbereder seg til catwalken, og mange av Ablohs samarbeidspartnere, som for eksempel stylist Alister McKimm og rapperen A$AP Nast.

– Jeg prøver å være bevisst ovenfor konspeptet. Det er det jeg prøver å gjøre, å lage et konsept rundt streetwear. Og målet mitt er at folk skal absorbere bildene fra motevisningen og forstå lagene rundt et moteshow som blir satt sammen, forteller designeren til Dazed.

Ifølge Vogue har Virgil Abloh allerede 4-5 motebøker til på agendaen.

Her er noen sniktitt fra «You Cut Me Off»: 

06-off-white 03-off-white 02-off-whiteLes også: Jaden Smith: – Jeg tar støtet slik at neste generasjon tenker at det er normalt

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer