Jaden Smith: – Jeg tar støtet slik at neste generasjon tenker at det er normalt

Jaden Smith er ikke bare kjent som sønnen til Will og Jada Smith. Han er også selv blitt både skuespiller, musiker, og ikke minst er 18-åringen høyt elsket i motebransjen. Sammen med sin lillesøster Willow sitter de ofte på første rad under de største motevisningen verden over. Willow har nylig blitt ambassasør for det franske motehuset Chanel, og Jaden har frontet damekolleksjonen til Louis Vuitton.

Søsknene har sterke meninger og har fått mye oppmerksomhet for at de utfordrer tradisjonelle tankeganger. Det er blitt skrevet mye om at Jaden ofte er ikledd skjørt, ikke bare når han fronter luksusmerker sine kampanjer, men også ellers. I et nylig intervju med magasinet Nylon, som han også pryder forsiden på, forklarer Smith hvorfor hans handlinger er viktig.

– Om fem år, når et barn går på skolen med skjørt, vil han ikke bli slått og andre barn vil ikke gjøre narr av ham. Det betyr bare ikke noe. Jeg tar støtet, slik at mine barn og neste generasjon vil tenke at det er normalt, noe som ikke var forventet før min tid, forteller Smith.

Jaden forteller at fotograferingen av Louis Vuitton damekampanjen var helt syk.

– Det var fordi vi visste at vi var i ferd med å påvirke kulturen og «change the game» og gjøre en forskjell, forklarer tenåringen.

Screen Shot 2016-07-07 at 14.16.42
Foto via Instagram @christiaingrey

Les også: Frank Ocean er ny kampanjemodell for Calvin Klein