Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kan Hailey Bieber ta 90-tallet tilbake?
(Foto via Instagram @haileybieber)

Kan Hailey Bieber ta denne 90-tallstrenden tilbake?

Mens en hel verden er i lockdown nyter The Biebers late dager på Hawaii.

90-tallet har lenge stått sterkt i motebildet. Og det er ingenting som tyder på at det er i ferd med å blåse over. Snarere tvert imot.

For så lenge noen av verdens største moteprofiler og superstjerner slik som Bella Hadid, Kendall Jenner og Hailey Bieber fortsetter å sporte diverse trender fra tiåret holder det seg i motebildet.

Mens store deler av verden er i nok en lockdown er Justin og Hailey Bieber på Honolulu på Hawaii. I rekken av misunnelsesverdige soloppganger, solnedganger, snorkling, badebilder og supersøte kjærestebilder i Instagram-feeden hennes, er en homage til 90-tallet og en av våren og sommerens mest sentrale farger, Barbie-rosa.

(Foto via Instagram @haileybieber)

For poserende foran palmetrær har Hailey Bieber på Jacquemus’ knallrosa Le Bandeu, Balenciagas rosa trackpants, Nike Air Force 1-sneakers og en Acne Studios bøttehatt .(En annen stor trend nå.)

Vogue mener antrekket er som tatt ut fra ektemannens stilbok. Og at det får tankene til å gå til 90-talls jenteband som All Saint og TLC.

Det er tydelig at ekteparet koser seg på tur. Selv om Hailey Bieber har holdt antall poster nede (grunnet at det ikke er helt innfor å reise?), er bildene hun har delt til sine 32 millioner Instagram-følgere svært så misunnelsesverdige. De har fått tilhørende enkle captions som et grønt hjerte eller «heart = full». I kommentarfeltet ønsker venner og bekjente, slik som Jacquemus-designer Simon Porte Jacquemus, god ferie til de to.

Les også: Tjener Kylie Jenner penger på korona?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer