Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Den franske designeren Simon Porte Jacquemus åpner sin første café Citron Café sammen med Caviar Kaspia på nye Galeries Lafayette på Champs Elysees i Paris

Jacquemus åpner café i Paris

En sikker Insta-vinner?

Tidligere denne uka skrev Melk & Honning om det franske high-end-varehuset Galeries Lafayette som nå åpner konseptbutikk på Champs Elysees.

I kjelleren på den nye konseptbutikken er en egen food court med kjente navn som vegan-favoritt .

Her er også Café Citron som er Jacquemus-designer Simon Porte Jacquemus’ første café.

Med det entrer nå den franske designeren restaurantbransjen sammen med den franske kultrestauranten Caviar Kaspia. Café Citron åpnet dørene allerede torsdag denne uka samtidig som Galeries Lafayettes nye konseptbutikk i den franske paradegata.

Navnet speiler Jacquemus’ favorittfarge, sitrongul, og interiøret er ikke overraskende veldig «Jacquemusk» med enkle trebord, solblekede terrakotta-potter og sitrontrær.

Menyen er utarbeidet i samarbeid med Caviar Kaspia og de velrennomerte kokkene Cédric Grolet, Jeffrey Cagnes og Anthony Courtiells. Den består av blant annet toast med hjemmelaget syltetøy, bløtkokte egg, middelshavsgrønnsaker og sardiner, sitronterter med rosmarin og pistasj samt rustikt hjemmebakt brød og franske oster – ikke helt ulikt det den franske designeren serverte under visningen av sin menswear AW19-kolleksjon tidligere i år.

Jacquemus slapp selv nyheten på sin Instagram tirsdag etter en rekke poster som teaset «et nytt prosjekt».

Hovedbilde via @jacquemus / Instagram.

Les også: Glossier verdisettes til mer enn 1 milliard dollar

Siste saker

Mest lest nå
Les mer