Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

J.Lo lager sko med luksusdesigner

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Det er mange som trakter etter å holde seg ung, men det er rent få som klarer å (ikke) eldes på lik linje med Jennifer Lopez. For bare et par dager siden fylte hun 47 år, likevel gjør den fagre tobarnsmoren folk selv i 20-årsalderen sjalu.

I 2001 kom skjønnheten med «J.Lo by Jennifer Lopez», et livsstilsmerke som tilbyr parfymer og klær. Dette er klær artisten ønsker skal være overkommelig for kjøperen, men hennes seneste prosjekt vil nok ligge i en noe høyere prisklasse. Nærmere bestemt fra 795 til 1995 dollar (omtrent 7100 til 17800 NOK). Kanskje ble hun inspirert av Rihannas kollaborasjon med Manolo Blahnik i vår etter å ha brukt et av parene i «Ain’t Your Mama»-videoen?

(SKJERMBILDE)

(SKJERMBILDE)

Les også: Så lang tid brukte Rihanna på å lage skoene

Ved nyåret kommer nemlig en skokolleksjon pluss to vesker i samarbeid med den italienske luksusdesigneren Giuseppe Zanotti. Kolleksjonen blir dog allerede vist frem fra 2.-4. august under Footwear Fashion Association of New York og ifølge WWD vil en da kunne se alt fra et par høye gladiator-sandaler i rosa slangeskinn til wedge-sneakers med studs.

Jenny fra blokka er særdeles stolt over alt hun har oppnådd til nå med hennes livsstilsmerke, men er svært begeistret over dette samarbeidet.

– Jeg har til nå ikke hatt noen high-end-prosjekt og dette virket som den rette tiden og designeren. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av sko, av og til velger jeg til og med antrekkene rundt skoene.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Jennifer Lopez avslører sine skjønnhetstriks

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe

Siste saker

Mest lest nå
Les mer