Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Getty Images

Ralph Lauren hyller Rachel fra Friends med ny kolleksjon

Nå kan du kle deg som Rachel Green.

Kultserien «Friends» feirer i år sitt 25-årsjubileum. Serien som kom på skjermen i 1994 må kunne sies å være tidløs, og selv om den er blitt sendt på tv i over to tiår er den fortsatt en favoritt – også på Netflix.

I serien får vi følge den New York-baserte vennegjengen bestående av Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey og Ross. De er alle ulike karakterer, og seriens fashionista er Jennifer Anistons karakter Rachel Green. Hun gjør karriere i motebransjen, og gjennom ti år i rollen jobber hun hos både Bloomingdales og Ralph Lauren i New York.

Nå hyller Ralph Lauren Jennifer Anistons ikoniske karakter med en kolleksjon basert på Rachel Greens garderobe.

Wear to work-kolleksjonen tar utgangspunkt i Rachel Greens garderobe med sterke referanser til 90- og 2000-tallet, men oppgradert for å passe inn i 2019. Den omfatter blant annet skinnbukser og -skjørt, pologensere, dresser og mini- og midi-skjørt i tillegg til flere plagg i leopardmønster. Plaggene vil være signert Ralph Laurens undermerker Polo Ralph Lauren og Lauren Ralph Lauren med en prislapp som starter på 120 pund, i underkant av 1350 norske kroner.

Les også: Norsk moteprofil bak ny NRK-serie om mote og design

Siste saker

Mest lest nå
Les mer