Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rag & Bone

Hva skjedde egentlig med Rag & Bone i Oslo?

Får vi se noe mer til det amerikanske ready to wear-merket?

Tidligere i høst kunne Melk & Honning melde at det amerikanske motemerket Rag & Bone skulle lukke butikken i Prinsens gate i Oslo. Men ryktene ville ha det til at det bare var for å flytte butikken til en annen lokasjon i byen. Det danske tilbehørsmerket Maanesten tok over de gamle lokalene, og åpner dørene til sin første norske butikk kort tid etter. 

Men hva skjedde egentlig med Rag & Bone? Per dags dato har ikke det amerikanske ready to wear-merket åpnet noe annet sted i byen.

– Vi jobbet en stund med å lande et nytt lokale for Rag & Bone-butikken for gjennom det å kunne styrke butikkens grunnlag. Da vi ikke klarte å lande lokalet, og vi allerede hadde leid ut eksisterende lokale til Maanesten ble avgjørelsen om å ikke flytte butikken, men å legge ned tatt, sier Mats Alver i Blender Agency til Melk & Honning.

– Årsaken til at vi i utgangspunktet valgte å se etter en ny løsning er samme grunn som jeg gav vedrørende APC, legger han til med referanse til kommentaren han gav Melk & Honning tidligere i høst vedrørende nedleggelsen av APC-butikken – vegg i vegg med Rag & Bone. 

– Det er ingen butikker som flyr fra dag én, men trenden med denne butikken kom ikke raskt nok. Vi åpnet tre butikker i Prinsens gate samtidig, med en tanke om at det skulle løfte gaten som en destinasjon, sa Alver da.

Mens APC-butikken i Prinsens gate ble åpnet i september 2017 ble Rag & Bone åpnet 17. mars samme år. 

Les også: Konkurs for det norske it-brillemerket – igjen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer