Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå stenger det franske motemerket butikken i Oslo

Opphørssalget er allerede startet.

Torsdag formiddag fikk flere APC-kunder en sms om at butikken i Oslo legges ned for godt. Opphørssalget av varene som er igjen i butikken skal allerede ha begynt. Nyheten kom bare et drøyt år etter at butikken først åpnet dørene i Oslo. APC åpnet butikken i september 2017.

APC har per dags dato butikk i Prinsens gate som har blitt en av de nye handlegatene i Oslo. Det er Blender Agency som er ansvarlig for butikken.

apc-blender

I samme gate finner vi flere andre motebutikker som Ganni, FWSS, Isabel Marant, F5 og Maria Black.

Mats Alver ved Blender Agency forteller til Melk & Honning at APC butikken dessverre ikke har gått bra nok til at de kunne drive videre.

– Det er ingen butikker som flyr fra dag én, men trenden med denne butikken kom ikke raskt nok. Vi åpnet tre butikker i Prinsens gate samtidig, med en tanke om at det skulle løfte gaten som en destinasjon, forteller Alver.

– Jeg tror ikke det står på APC. Det kan være en miks og en del av det er åpenbart trafikk og trykket i Prinsens gate. Den åpenbare grunnen er at det ikke er nok folk der. APC har sine fans og de har vi nådd; men det handler jo om å nå flere enn det og.

Hovedbilde: Åpningen av APC i Oslo. Foto: Håvard Jørstad

Les også: Dette norske herrekonfeksjonsmerket har åpnet ny butikk i Oslo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer