holzweiler aw19-visning

Holzweiler satser videre i København

– Tror på å ha en fast base her.

Nylig kåret vi Holzweiler-familien til mote-Norges mektigste – en tittel de også kunne smykke seg med i fjor. Noe av begrunnelsen for topplasseringen er det norske motemerkets suksess både her hjemme og internasjonalt blant annet med åpningen av deres tredje butikk i Oslo.

Nå satser Holzweiler videre i København – byen der de har vist sine kolleksjoner under den danske moteuka fire sesonger på rad – med opprettelsen av nytt kontor og showroom sentralt i den danske hovedstaden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– I forbindelse med den internasjonale satsingen vår tror vi på å ha en fast base i København, sier Susanne Holzweiler i en kommentar til Melk & Honning.

Med seg på laget har de fått danske Christina Hee Bune. Hun kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonsansvarlig hos PRD som jobber med kunder som Tommy Hilfiger, Away, Pandora, Zalando, Cartier og Tiffany & Co. Hun har også bakgrunn som kommunikasjonsansvarlig for de danske merkene By Malene Birger, Designers Remix og Mads Nørgaard.

Christine Hee Bune.

– Jeg er så stolt av å få være en del av Holzweiler-teamet, og vil være med på å utvikle merket fremover. Jeg møtte Andreas og Susanne for mer enn et tiår siden, og å ha vært en del av deres visninger og reise gjennom de tre siste sesongene har vært helt fantastisk. Jeg gleder meg sånn til å jobbe enda tettere med dem, og å skape en base i København med internasjonale visjoner, sier Bune til Melk & Honning.

– Når vi satser på nye områder i Holzweiler handler det alltid om å ha med oss de rette menneskene. Vi har kjent Christina siden vi startet agenturet da hun jobbet som PR-sjef i Mads Nørgaard og det siste halvannet året har vi jobbet med henne som strategisk partner i forbindelse med visningene våre. Det føles veldig riktig å åpne vårt første kontor utenfor Oslo, i København, med Christina som CCO, sier Holzweiler.

Hovedbilde: Holzweiler under Copenhagen Fashion Week.

Les også: Sigrid tipser om norsk mote på internasjonalt motenettsted