Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hit skal moteprofilene på ferie

Ibiza, Paris og Lofoten er blant favorittdestinasjonene

Er du en av de som enda ikke har bestemt deg for hvor du skal feriere i sommer? Da kan du la deg inspirere av disse moteprofilenes ferier.

Melk & Honning har nemlig forhørt oss med fem norske motefolk om hvor turen går denne sommeren.

Les også: Slik blir ferien din «Insta-perfekt»

Katarina Petrovic
Journalist og grunnlegger av nettstedet A Style Journey 

– I år gikk turen – overraskende nok – til Italia (igjen), men denne gangen til Puglia, hvor jeg befinner meg i skrivende stund. Altså, for et sted! Vi kjører litt rundt fra Polignano a Mare, helt ned til Lecce, og hver eneste by, strand og Masseria (klassiske «gårder» man bor på i Puglia). Så langt har vi forelsket oss i absolutt alt vi har besøkt. Selv når vi tror det ikke går an å bli mer historisk og flott, klarer det likevel å nå nye høyder.

– Jeg anbefaler stedet 10000%! Og maten og vinen… Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, så jeg tror jeg stopper. Hehe. Men Puglia er virkelig stedet for alle, enten man foretrekker å utforske historie, late strand-dager, byferie eller en kombinasjon. Og jeg tror faktisk jeg kan tørre å påstå at kysten her, er Italias fineste!

Maya Vik
Artist og moteprofil

– Jeg er veldig glad i Norgesferie om sommerferie. Ingen ting som slår det – om været er ok vel å merke. Spesielt når man har barn er det fint å kunne bruke tid med familie og venner. Hvert år drar vi til kjæresten min sin hytte på Tjøme – en liten hytte fra 50-tallet uten innlagt vann. Ordentlig hytte-hytte med alltid bra vær – sies det – og mye bading.

– Deretter drar vi over til Vestlandet for å besøke mine foreldre som bor i en liten bygd som heter Strandvik, rett ved fjorden med utsikt over til Folgefonna. Mye fisking og båtturer. For meg er dette Norge på sitt beste!

Se dette innlegget på Instagram

Soon everyday attire again☀️

Et innlegg delt av Maya Vik (@mayavik)

Ida Broen
Kreativ PR-konsulent og influencer

– En av mine favorittferie-destinasjoner er Paris. Det er en helt spesiell vibe i den byen som man ikke får noen andre steder. Jeg var der under Mens fashion week nå nylig, og kombinerte det med en miks av jobb og ferie. Jeg spiser alltid burger på Blend og frokost på Paperboi. Nam!

– Jeg henger masse i Le Marais – området der alt det kule skjer, men på det helt nye «Galeries Lafayette Champs-Élysées» har de mange brands man ellers kun finner online, så dit har jeg også begynt å dra en del. Hotel Bourbon har gode drinker, og selvfølgelig er Hotel Amour et sted man må innom på turen.

Les også: Vi har tekstet med Ida Broen på ferie i London

Se dette innlegget på Instagram

😈

Et innlegg delt av Ida Broen (@idabroen)

Caroline Skjelbred
Stylist og moteredaktør for Elle

– Jeg skal til Ibiza i sommer. Jeg har vært litt utro mot øya noen år med Mykonos, men nå er jeg tilbake her igjen hver sommer. Jeg elsker det; solnedgangene, menneskene, den magiske energien og atmosfæren – La isla magica! Tidligere i år bodde jeg på Nobu Hotel med kjæresten, et nydelig hotell med deilig vibe, men nå skal vi bo privat med mange fine venner!

Hege Aurelie Badendyck
Stylist og grunnlegger av nettstedet The Cool Girl

– Det blir Norgesferie, og forhåpentligvis Lofoten, på meg – slik som i fjor. Det er rett og slett et av de fineste stedene jeg har vært. Det ultimate avkoblingsstedet med dårlig internettdekning og nærmest overload av mektig natur!

Les også: Tilbake på jobb etter ferien: Her er tipsene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer