Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ny high-end streetwear-butikk åpner på Løkka – med egen grillz-zone!

Screen Shot 2016-08-26 at 01.47.27

1. september åpner en ny high-end streetwear-butikk midt på Løkka. Kjæresteparet Eleonora Si-Lang og Thomas Angell fra Oslo skal servere Tigerstaden med internasjonale, underground brands fra 9 ulike land og 4 ulike kontinenter. MISBHV, Represent, C2H4 og HAN Kjøbenhavn er noen av merkene de vil ha i butikk.

Sjappa som har fått navnet FUTUR, som betyr fremtid på fransk, vil også – som den aller første i Norge – ha en «grillz zone» i butikken, hvor kundene kan få  avstøpt og laget customized grillz til tennene.

– For oss var det en helt naturlig del av konseptet å skulle ha en egen grillzone. For oss handler det om å tørre å gjøre noe mer enn det som er forventet, forteller Thomas.

Desktop23

FUTUR vil holde til i Torvald Meyers Gate 50A i et moderne lokale. Grunnleggerne Eleonora og Thomas er begge født og oppvokst i et multikulturelt Oslo. Bakgrunnen deres var mye av inspirasjonen til teaserfilmen du kan se aller først her hos Melk, produsert av Anders Stai Fougner.

– Vi ønsker å bringe de internasjonale underground trendene til Oslo og vise de frem på en ekte og autentisk måte, forteller de.

Når de åpner 1 september vil FUTUR ha 13 ulike klesmerker. Disse merkene er håndplukket av butikkeierne under blant annet Paris Fashion Week, motemesser i Berlin og i Las-Vegas.

– For oss er det viktig at plaggene i seg selv kan løfte et helt antrekk. Vi fokuserer på statement pieces og accessories som skiller seg ut, forteller Eleonora.

C2H4

C2H4

Paret legger ikke skjul på at selv om merkene er nye i Oslo, er noen av de godt kjent for internasjonale stilikoner. Blant annet MISBHV har både Cara Delevingne og A$AP Rocky som fans, og C2H4 er blitt sett på A$AP Ferg.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Butikken vil også føre det relativt nye, Oslo-baserte, high-end streetwear-merket MAYOW, som vil bli å finne med noen få og eksklusive plagg.

1. September vil det være et lukket arrangment i FUTUR med liste, men butikken vil være åpen for allmennheten fra og med 2. september. Du kan følge de på @futurstore på Instagram.

Les også:  MISBHV – Hedonistisk streetwear-merke for sterke individer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer