Her kan du spise påskebrunch i Oslo

Her kan du spise påskebrunch i Oslo

6 favoritter.

Neida, alle drar ikke på påskefjellet. Blir du i byen i er det nok å ting å finne på. Hvorfor ikke møte gode venner på en påskebrunch? Her er noen av våre favoritter som holder åpent i påsken.

Les også: Melk & Honnings guide til Oslo-påske

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nedre Foss Gård

Nedre Foss Gård gjentar suksessen fra i fjor og inviterer også i år til påskebrunch fra skjærtorsdag til og med 1. påskedag. Book bord og kom tidlig. Nordre gate 2.

Bass Oslo

Løkka-favoritt Bass holder koken i påsken med påskebonanza på påskeaften fra kl.18 med fem retter for 550 kroner. God deal og god mat. Garantert. Stengt skjærtorsdag og langfredag. Thorvald Meyers gate 26C.

Brutus

Brutus på Tøyen holder åpent hver dag med vanlige åpningstider. Allerede palmesøndag var det åpning av uteserveringa så det lover bra med værmeldingen som spår opp mot 20 grader i hovedstaden. Naturvin og naturlig mat – eller bare litt øster og bloody mary. Eiriks gate 2.

Trattoria Popolare

Klassikeren som sjeldent eller aldri slår feil. Nå er også uteserveringen åpnet, men vær tidlig ute. Det fyller seg raskt opp. 2. etasje er stengt i påsken, men både 1. etasje og uteserveringen holder åpen. Spis husets pasta eller en enkel caprese med mozzarella og tomater. Pluss focaccia og oliven. Og Aperol Spritz. Trondheimsveien 2.

Koie Ramen

Også Koie Ramen holder åpent hele påsken. Kanskje ikke akkurat den tradisjonelle norske påskebrunchen, men klassisk ramen er både kjapt, enkelt og sjukt godt på den relativt nyåpnede ramen-sjappa i Osterhaus gate. Velg mellom fire ulike ramen-varianter pluss extras som småretter som edamame og gyoza. Osterhaus gate 13.

Tekehtopa

Enda en italiener – og for mange også en klassiker. Lokalet på St. Olavs plass som tidligere har huset en rekke kjøkken, blant annet det tyrkiske, er nå blitt en italiensk trattoria. Og godt er det. På alle måter. Del antipasti i solen på uteserveringen eller gå for husets pasta som serveres hjemmelagd i generøse porsjoner. St. Olavs plass 2.

Hovedbilde via Bass Oslo og Nedre Foss Gård.

Les også: Melk & Honnings Oslo-guide: april

Artikkelen fortsetter under annonsen