Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Cattrall som Samantha Jones og Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw i Sex & the City.

Her er alt du trenger å vite om SATC-krangelen

Krangelen mellom skuespillerne fortsetter. Her er alt vi vet til nå.

Du må ha bodd under en stein de siste ukene dersom du ikke har fått med deg krangelen mellom Sex and the City-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall.

Det hele startet med at Sarah Jessica Parker, som spiller serien og filmenes hovedkarakter, Carrie Bradshaw, har et ønske om at en film nummer tre skal bli en realitet. Det blir derimot ikke like godt mottatt hos motkarakter Kim Cattrall, som spilte rollen som den frittalende Samantha Jones.

SATC-fans lever lenge i håpet om en tredje film av den populære serien etter at rykter om nettopp det har florert i lengre tid. Det er også Sarah Jessica Parkers ønske. Hun vil gjerne være med på å

produsere filmen, og har allerede et manus klart.

I september i fjor går Kim Cattrall ut og sier at det ikke er aktuelt for henne å gjøre en tredje film. Kort tid etter blir det klart at det altså ikke blir en ny Sex and the City-film. Fortvilte fans legger skylden på Cattrall.

Da det blir kjent at planene for en tredje film er skrinlagt gjør Parker et intervju med nettmagasinet Extra hvor hun sier:

«Det er over… Vi kommer ikke til å lage en ny film. Jeg er skuffet. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende, gledelig manus og historie som man kan gjenkjenne seg i. Det er ikke bare skuffende at vi ikke får fortelle denne historien og få denne opplevelsen, men mer enn det er det skuffende for publikum som virkelig har ønsket seg en ny film». 

Etter denne uttalelsen fra Parker, skriver The Daily Mail at filminnspillingen er avlyst fordi Cattrall krevde det, etter at produsentene Warnes Bros ikke ville møte kravene hennes. Da poster Cattrall følgende på Twitter:

Skjermdump fra Twitter @KimCattrall

Bare noen timer etter Twitter-meldingen fra Cattrall, går skuespiller Willie Garson, som har rollen som Stanford, også ut med en tweet:

Skjermdump fra Twitter @WillieGarson

Og ikke nok med det. Skuespiller Kristin Davis, som har rollen som Charlotte York, tar farvel med sin rollefigur på Instagram:

Skjermdump fra Instagram @Iamkristindavis

Det er tydelig at flere av SATC-skuespillerne er skuffet over at det ikke blir en tredje film. Så da får de kanskje bare være enige om å være uenige? Neida, for konflikten stopper ikke der. Snarere tvert i mot; den eksalerer.

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Som gjest på talkshowet til Piers Morgan Life Stories i oktober i fjor uttaler Cattrall:

«Og nå, i akkurat dette øyeblikk er det ganske ekstaordinært å få noen som helst slags negativ respons til noe som jeg har sagt i nesten ett år. Nå skal det se ut som at jeg er krevende eller en diva… Jeg har aldri bedt om mener, jeg har aldri spurt om flere prosjekter. At jeg blir sett på som noen som helst diva er helt latterlig». 

Det melder The Daily Mail.

 

På spørsmål om hennes mening om motspiller Sarah Jessica Parker sier hun:

«Dette er hvor jeg sier til folk fra Sex and the City og spesielt Sarah Jessica

 Parker at jeg mener hun kunne ha vært snillere. Jeg tenker virkelig at hun kunne vært snillere». 

Cattrall avslutter invervjuet med å forklare grunnen til at hun ikke ønsker å være med i en tredje film av Sex and the City:

«Dette handler ikke om penger, det handler ikke om flere scener, det handler ikke om noen av de tingene. Dette er en klar beslutning jeg har gjort, en sterk beslutning i mitt liv om å avslutte dette kapittelet og starte på en nytt. Jeg er 61 år». 

I januar i år gjester Parker talkshowet Watch What Happens Live With Andy Cohen. Om dette besøket skriver Cosmopolitan at Parker er «sønderknust» over konflinkten med Cattrall. Videre i invervjuet med Cohen sier Parker:

«Det er trist. Men jeg tenker alltid at det som knyttet oss sammen var den samme erfaringen. Det var en profesjonell erfaring, men den ble personlig fordi den gikk over flere år av livene våre. Vi har brukt mange år på å gjøre noe som er blitt veldig spesielt for mange mennesker, og det er virkelig et privilegium».

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Så, i februar tar det hele en ny vending. 4.februar dør Cattralls bror. Noen dager etter gjør Parker et nytt intervju med Extra, hvor hun sier: «Jeg kan ikke begynne å fortelle hva jeg føler om at familien må gå gjennom et slik tap. Vi sender henne alle vår kjærlighet og kondolasjoner, og håper hun får det privatlivet hun ber om».

Parker kommenterer også under et bilde på Cattralls Instagram: «Kjære Kim. Min kjærlighet og kondolasjon til deg og dine. Må din kjære bror få hvile i fred. Xx».

Men Cattrall setter ikke særlig stor pris på kondolasjoner fra sin tidligere kollega. Hun poster et bilde på sin egen Instagram-konto der hun skriver: «Jeg trenger ikke din kjærlighet og støtte i denne tragiske tiden, Sarah Jessica Parker». I bildeteksten skriver hun blant annet at moren hennes har lurt på når Sarah Jessica Parker skal la datteren hennes være i fred.

Skjermdump fra Instagram @KimCattrall

Bare dager etter bildet deles på sosiale medier, lanserer magasinet People sin nyeste utgave. Her er det ingen ringere enn Sarah Jessica Parker som får æren av å pryde forsiden, og i magasinet finner vi et lengre intervju med skuespilleren. Her uttaler hun seg blant annet om hvor sårende ordene fra Cattrall gjennom de siste månedene har vært, og hvor trist hun er for at det ikke blir noen tredje Sex and the City-film.

Så blir det stille fra både Parker og Cattrall, før nok en kjent skuespiller fra Sex and the City kaster seg inn i konflikten. I serien og filmene blir vi kjent med Jason Lewis, som spiller rollen som kjekkasen Smith Jerrod, kjæresten og senere eks-kjæreste og venn til Samantha Smith (Kim Cattrall).

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Men det betyr ikke nødvendigvis at Lewis vil ta Cattralls side. Torsdag denne uken skriver nemlig Vogue at han støtter Parker i denne krangelen.

I følge motemagasinet gjestet Lewis et TV-program i Los Angeles, tidligere denne uken, hvor han ble spurt om hva han mente om diskusjonen rundt den ikke-eksisterende filmen. Her skal Lewis ha sagt: «Om du ikke kan si noe snilt, så ikke noe noe i det hele tatt», og fortsetter: «Hør her, jeg må si at Sarah alltid har vært fantastisk og profesjonelt dyktig. Jeg tror at folk må huske å sette pris på ting de har fått, og nå skal jeg slutte å snakke for jeg har ikke noe fint å si». 

Siden får han spørsmålet om han er «Team Sarah» og da svarer han:

«Jeg må nok si ja. For en grasiøs kvinne; hun var alltid god mot meg». 

Siden har det vært stille fra alle de tidligere Sex and the City-skuespillerne – i det minste i noen dager, så da kan vi bare spørre oss: Er dette slutten på SATC-konflikten?

Se nyhetsinnslaget med Jason Lewis her:

Les også: M&H tipser: 12 filmer å glede seg til i 2018 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer