Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Har du hørt om Revier?

Et chic nytt hotell har åpnet i nærheten av Oslos beste shoppingstrøk.

Et innovativt hotellkonsept har åpnet dørene et par steinkast fra luksusbutikker som Dior, Hermés og Acne i Oslo sentrum. Revier befinner seg i krysningspunktet mellom AirBnb og et tradisjonelt hotell. Viben er laidback og chic; dette er stedet for de som liker å føle seg hjemme når de er borte.

Å stå i kø foran en resepsjon for å sjekke inn? Nope. En resepsjonist i dress som følger med på når du kommer og går? Det slipper du. Et nøkkelkort du somler bort i farta? Nei takk. En inkludert frokost av bugnende buffet-slag der halvparten blir kastet etterpå? So 1995.

På Revier gjør du alt via en app, enten det gjelder å sjekke inn eller ut, låse deg inn på rommet, bestille frokost eller skaffe nye håndklær. Det hele er såpass sømløst at mormoren din ville klart det.

Når du entrer hotellet kommer du inn i Bar Revier, et avslappet space med dype sofaer, trendy bord i hvite fliser og komfortabel belysning. Her er det lett å la skuldrene synke i retning magmaen, mens du tar deg en liten matbit eller drikker et crispy glass hvitvin. Det er også her man spiser frokost, som man enkelt booker via appen.

Den norske it-kunstneren Constance Tenviks verk pryder hele hotellet. 100 av hennes arbeider er spredt utover Revier, på hotellrommene, i restaurantene og i de stoffkledde heisene. Dette gir Reviers estetiske uttrykk et lekent, sprudlende preg.

Også når det gjelder hotellrom har Revier pønsket ut nye, mer moderne løsninger. Oppe i etasjene finner du nemlig både rom og leiligheter i ulike størrelser.

Les også
9 ting du kan gjøre i Oslo i vinterferien

Fleksibilitet er musikk i de flestes ører og det får du her. Vil du ha et deilig, stilrent og veldig sentralt sted å sove etter det du vet kommer til å være en heftig festkveld på byen eller en lang dag med juleshopping? Da er the Room eller Spacious Room for deg. Her finner du designermøbler, tykke, elegante gardiner, en kvalitetshøyttaler og et nydelig, minimalistisk bad.

Ønsker du å stå enda friere til å gjøre helt som du vil er leilighetene til Revier helt perfekt. Disse kommer i fire størrelser, studio apartment, apartment, spacious apartment og family apartment.

Sistnevnte to er på hele 54 kvadratmeter, så her har men mer enn nok plass til å fylle rommet med handleposer, gjøre yoga eller danse rundt omkring etter et romslig glass rødvin – eller tre.

Disse leilighetene inneholder både kjøkken og spisebord, slik at man kan ordne sin egen mat og fylle kjøleskapet med godsaker. Dette er spesielt ideelt om man ønsker å bo på Revier litt lenger eller kanskje helst vil chille i pysjen mens man spiser frokost.

Selve kremdotten på toppen av kakaoen i Spacious apartment er likevel badet. Med et frittstående badekar med god plass til to, en regndusj, marmorvask og trendy ovale speil er dette som tatt rett ut av Pinterest-boardet ditt.

Her kan du stenge bylarmen ute mens du kjører full spa-session med ansiktsmaske, et digg skumbad og zen musikk. Helt nydelig etter en lang dag med shopping.

Revier har også to restauranter, Null Null og Savage.

Hotellrestauranter har ofte vært et sted man kjører som en nødløsning dersom det er sent og man ikke har rukket å booke noe annet. Tenk slitne reisende, en kjedelig meny og utdatert interiør.

Les også
Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg denne våren

Hos Revier minner ingenting om det. Begge har fått meget gode kritikker i avisene allerede. Null Null er Italia for alle penga, men med en spennende twist og uventede kombinasjoner. Savage er fine dining der Andrea Selvaggini – som tidligere har jobbet på Maemo – og teamet viser frem mangfoldet av hva Oslo har å by på til smaksløkene dine.

Dette er steder det er verdt å besøke enten man faktisk bor på hotellet – eller er en Osloboer som er keen på å nice middag ute.

For de som er lystne på å sette seg godt til rette med en øl og en skikkelig klassiker på skjermen, har Revier også en liten kinosal som gjestene kan bruke. Her er planen fremover også å kjøre spesielle screenings av kule nye filmer.

Tidlig neste år åpner Revier også en takterrasse med orangerie-preg. Sannsynligheten er meget stor for at det blir hovedstadens svar på de hippe rooftop barene på Hoxton eller Soho House internasjonalt.

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning