Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Inspirasjon til årets Halloweenkostyme fra kjendisene. (Foto: Gotham/Getty)

Inspirasjon til Halloween-antrekket fra kjendisene

Vet du ikke hva du skal gå som på Halloween i år – igjen?

Noen ser ut til å vite instinktivt hva det perfekte halloweenkostymet er, mens for andre er det langt fra lett. Plutselig er det bare et par dager igjen, og man står i fare for å måtte ty til fjorårets kostyme eller et par djevelhorn.

Det er tross alt ikke få spørsmål man må ta hensyn til når man skal planlegge et kostyme for kvelden! Skal man for eksempel gå for en grotesk look eller en sexy-søt look? Hvor mye innsats skal man legge i sminken? Hvor går grensa for hva man faktisk gidder å ha på seg en hel kveld? Skal man prøve seg på å være morsom, eller tidsaktuell – eller kanskje finne noen å matche med? Det er ikke rent lite å forholde seg til.

Er du en av de som fremdeles ikke har bestemt seg for årets antrekk til Halloween, fortvil ikke. Vi har samlet noen gøyale kjendis-antrekk til inspirasjon.

Kjendisenes kostymer til Halloween.
(Foto: Instagram @gigihadid)

Gigi Hadid har pleid å være god på å kle seg ut, og dette kostymeøyeblikket er vanskelig å glemme. I 2019 kledde hun seg ut i en high fashion-versjon av Jim Carreys The Mask til Kendall Jenners halloweenfest.

(Foto: Instagram @johnlegend)

John Legend og Chrissy Teigen kledde seg ut som som det britiske kongeparet til Halloween i 2018. Vi er here for it!

(Foto: Gotham/Getty Images)

Lily-Rose Depp var kledd ut som heit sirkusdirektør (…eller noe sånt) på V Magazine og Chanels Halloweenfest i New York i 2018. Og vi trenger de paljett-hotpantsene i livet vårt til vanlig.

Kjendisenes kostymer til Halloween.
(Foto: Instagram @khloekardashian)

I 2019 gikk Khloe Kardashian for en aldeles nydelig Halloween-look – som Cruella de Ville i en full gjenskaping av Disneys 101 dalmatinere. Legg også merke til datteren True som en av dalmatinerne. Smelt!

Les også
Bokpraten: Tom Wood-grunnlegger og kreative leder Mona Jensen
(Foto: TM/Bauer-Griffin/GC Images/Getty)

LeBron James løste det relativt enkelt og greit med en Luigi-look i 2019. Det enkle kan ofte være det beste (og det mest behagelige) på Halloween.

(Foto: MEGA/GC Images/Getty)

Sykepleierkostymet er antageligvis et av verdens vanligste halloweenkostymer – men ikke nødvendigvis oppbrukt av den grunn. I fjor var Paris Hilton å se i et ganske så chic sykepleieruniform med Chanel-hansker, diamantchoker og kløft for days.

På V Magazine og Chanel sin halloweenfest i New York i 2018. (Foto: Gotham/Getty)

Jonathan Barbara og Devon Windsor kopierte den matchende denim-looken som Britney Spears og Justin Timberlake kjørte på AMAs i 2001.

(Foto: NCP/Star Max/GC Images/Getty)

Vi glemmer ikke Rihanna & Co som Ninja Turtles på Halloween i 2014! Gjennomført fra topp til tå – og apropos, de bootsene er tross alt ganske så fantastiske.

På Heidi Klums 16. årlige halloweenfest i New York i 2015. (Foto: Mike Coppola/Getty)

Vi glemmer heller ikke da Gigi Hadid møtte opp på Heidi Klums årlige kjendis-halloweenfest i 2015 som den perfekte Sandy fra Greece. En perfekt go-to om du ikke vil være verken for søt, for sexy eller for ekkel på Halloween!

(Foto: Instagram @beyonce)

I 2016 så Beyoncé plastic fantastic ut på Halloween som Black Barbie – med eske og hele pakka.

(foto: Instagram @nina)

Nina Dobrev gjenskapte Billie Eilish sin karakteristiske look til Halloween i 2019. Men for å være helt ærlig får vi også litt Vampire Diaries-vibes av dette?

(Foto: Craig Barritt/Getty)

Elsa Hosk deltok på Heidi Klums årlige halloween fest i 2019 utkledd som Natalie Portman i Closer. Vi elsker særlig pengene festet rundt låret med et glitterbånd.

(Foto: Kevin Mazur/Getty)

Harry Styles som Elton John er ikke feil! Og alt som innebærer glitter og strass er alltid gøy.

(Foto: Craig Barritt/Getty)

Mariah Carey i en look langt fra det hun vanligvis kjører! Til halloween i 2019 var hun åttitallsrocker og gikk all in med både skinn og netting.

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe
(Foto: Instagram @ddlovato)

Demi Lovatos Marie Antoinette-kostyme i 2019 var nok ikke gjort på 1-2-3! Det var en komplett tidsreise med voluminøst hår og overdådig kjole med stramt korsett.

Les også: 9 ganger Carrie Bradshaw så helt merkelig ut

Siste saker

Mest lest nå
Les mer