Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stilikonet Carrie Bradshaw har mildt sagt hatt på seg mye hat-elsk opp gjennom. (Foto: James Devaney/WireImage/Getty)

… og 9 ganger Carrie Bradshaw så helt merkelig ut

Carrie Bradshaw sine antrekk er legendariske på godt og på vondt. På veldig vondt, av og til.

Det går an å spørre seg om ikke grunnen til at Carrie Bradshaw sin stil har blitt så ikonisk er like mye på grunn av hennes, vel, mer spesielle antrekk. Hvor mange ganger har vi ikke klødd oss i hodet over kreativiteten i Carries styling, og ikke minst lurt på hvor i alle dager hun kan ha fått tak i flere av plaggene? Og noe er rett og slett så stygt at det blir kult.

Uansett hvor hat-elsk stilen hennes er, får vi ikke nok. Og mens det er mest typisk å trekke frem New Yorkerens største hits, har vi lyst til å ta en titt i den andre enden av skalaen.

Mens vi venter spent på seriens oppfølger, og flere Carrie-looks, synes vi det er på tide å minnes alle de gangene vi har sett antrekkene hennes og tenkt: Å, herregud. Og ikke bare på den gode måten.

Den gangen hun hadde på seg en for stor rosa kjole – og det var helt sinssykt mye annet på gang

Dette antrekket får oss til å gå: ? Det er bare så mange spørsmål! Hvorfor har hun brettet bandanaen sånn? Hvorfor ser kjolen ut som om den er et par nummer for stor? Hva slags blomsterkreasjon er det hun har på brystet? Og tilbehørsmessig, topper hun det hele med å la verdens største chain konkurrere med hele to(!) småbråkete vesker.

(Foto: Diane L. Cohen/Getty)

Den gangen hun spradet rundt i et skjørt med print av tigre som rullet i gresset

… Et skjørt i vilt print, men med ganske tam lengde, kan vi legge til. Som om ikke veggteppe-greia var nok. I tillegg får vi skikkelig julevibes av skjerfet.

Dette antrekket er virkelig et hvor de store kontrastene i Carries stil kommer frem: det ene øyeblikket er hun jo all bare skin og supersexy i magetopper og nakenkjoler. I det neste så er hun … grandtanten som kommer på besøk fra andre kanten av landet en gang i året.

(Foto: Tom Kingston/WireImage/Getty)

Den gangen hun hadde det beltet som… ja, det beltet

Du vet hva vi mener. Det grønne mildjebeltet Carrie hadde – på naken midje. Som matchet skjørtet. I tillegg har vi jo den toppen som kommer ut under den brettede skjorten…?

Den populære Instagramkontoen Every Outfit On SATC skrev: ‘Behold! This is the Sistine Chapel of wacky Carrie looks. Love it or hate it, you cannot unsee this outfit‘ i caption da de postet dette. Vi tenker det er ganske dekkende.

(Foto: @everyoutfitonsatc)

Den gangen hun hadde The Aquarium Dress

Plusspoeng for heit lengde på denne kjolen, men her har vi spørsmål. Det første som slår oss når vi ser denne looken er: Hvor i alle dager får man i det hele tatt tak i en sånn? I voksenstørrelse?

Det verste (gøyeste) er jo selvsagt at den er så corny at den ser svindyr ut. The Aquarium Dress ble raskt navngitt, naturlig nok.

(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Den gangen hun kanskje hadde handlet hatten på barneavdelingen

Vi kan vel være enige om at Carrie var god på hatter generelt, og merkelige hatter spesielt. Denne hatten er jo noe for seg selv – men i kombinasjon med dette mørke antrekket med noe nesten gotisk-aktig tyll som stikker frem fra under kåpen…? Hvorfor er hun cute bunny up top og witch down low? Noe for Halloween?

(Foto: Mark Mainz/Getty)

Den gangen hun faktisk hadde på seg et kostyme

Ja, den gangen hun satt på park-piknik iført Oktoberfest-outfit? Vi nekter å tro noe annet enn at dette var et kostyme.

Det ikoniske Carrie-smykket derimot, har alltid vært en stilig touch til mange av antrekkene hennes.

(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Den gangen hun forutså pussy hat-bevegelsen i 2003

I lys av dagens konnotasjoner til rosa strikkehatter ser Carrie riktig så woke ut, men: Hjelp!

Er det en cap? Er det en slags beanie? Ikke all verdens gode intensjoner kan redde denne heftige Missoni-saken.

Carrie Bradshaws verste looks
(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Den gangen det skjulte seg en hel fest under kåpa

Som så mange av Carries antrekk, er de vanskelig å hate helt. Hun tilfører looksene en uimotståelig x-faktor, en chicness som klarer å veie opp for mye rart. Bokstavelig talt.

Dette antrekket – fra seriens alle siste scene, der det endelig ordnet seg for Carrie og Big – er et godt eksempel på det: Det er altfor mye på gang, men hun ser likevel ut som en million dollar. Hvordan.

Sarah Jessica Parker (Photo by James Devaney/WireImage)

Den gangen hun hadde en veske vi aldri glemmer

Rett og slett en look det er vanskelig å svelge. Printet på kjolen er så fint, men med både tyll og en form for ramme under ser den alltid stiv og malplassert ut. Og hvordan skal man begynne å snakke om vesken egentlig?

Men skoene, derimot. Oh baby.

(Foto: Marcel Thomas/FilmMagic/Getty)

Les også: Vil And Just Like That bli like trendsettende som Sex & the City?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer