Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hailey Bieber mener det hviler en forbannelse over the Met Gala
Foto: Instagram/@haileybieber

Hailey Bieber mener det hviler en forbannelse over the Met Gala

Ble utsatt for en ulykke to år på rad under Anna Wintours ikoniske motefest.

På utsiden ser det svært så glamorøst ut med rød løper og couture i fleng.

Med forbud mot å ta bilder på innsiden av the Met Gala, er det usikkert hva som egentlig foregår og hvor fantastisk det faktisk er. (Selv om vi er temmelig sikre på at gjestene har det ganske så greit).

Den første mandagen i mai har Vogue-redaktør Anna Wintour hvert år sammen med The Metropolitan Museum of Arts i New York invitert verdens største stjerner til fest, helt siden 1995. Den nå ikoniske motefesten samler inn penger til det anerkjente museets moteavdeling.

Med ulike temaer hver gang, har motebransjen og Hollywood-stjernene kledd seg opp i alt fra pavekostymer til punk og amerikansk mote.

Nå åpner Hailey Bieber opp om det hun mener er en forbannelse som hviler over motefesten.

hailey bieber
Hailey Bieber og ektemannen Justin Bieber under årets the Met Gala i september. Foto: Kevin Mazur/MG21 via Getty for The Met Museum/Vogue

– Første gangen jeg var med på the Met, vrikket jeg ankelen og brakk foten morgenen etter, sa Hailey Bieber nylig i talkshowet Ellen, ifølge The Independent.

Det berømte talkshowet ledet av Ellen Degeneres ble for anledningen co-hostet av komiker Yvonne Orji.

– Året etter, 365 dager på dagen, fordi det var the Met Gala og midnatt, brakk jeg den samme foten. Men det var beinet ved siden av det jeg brakk året før, legger 25-åringen humoristisk til.

Hailey Bieber skal ha gjestet motefesten hvert år de siste seks årene – med unntak av koronaåret 2020, da arrangementet ble utsatt. Det var i 2015 og 2016 modellen skal ha vært skikkelig uheldig.

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

– En stund tenkte jeg at the Met Gala og 24 timer etter er forbannet for meg. Det skjedde meg to ganger, men har ikke skjedd siden – bank i bordet.

I år ble the Met Gala utsatt fra mai til 13. september.

Hånd i hånd med ektemannen Justin Bieber, måtte Hailey kjempe for å holde tårene tilbake på den røde løperen.

Fansen til Justin Bieber skal ha fått modellen til å gråte, noe som gjorde at hun skjulte seg bak mørke solbriller under resten poseringen foran kameraene på den røde løperen.

Tilskuerne skal ha ropt «Selena, Selena, Selena» og dermed ha støttet eksen til Justin Bieber, Selena Gomez.

Les også: Har Gigi Hadid skiftet frisyre – igjen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer