Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
hailey bieber fikkblodpropp i hjernen
Foto: Instagram/@haileybieber

Hailey Bieber fikk blodpropp i hjernen

25-åringen innlagt på sykehus.

Til vanlig deler Hailey Bieber små innblikk i et tilsynelatende glamorøst og problemfritt liv på Instagram-profilen sin.

For noen dager siden kunne modellen imidlertid avsløre at hun forrige uke ble innlagt på sykehus med slag-lignende symptomer, ifølge The Independent.

Hailey Bieber delte på sin Instagram Story at symptomene var et resultat av en blodpropp i hjernen.

«Da jeg spiste frokost med mannen min torsdag morgen fikk jeg slaglignende symptomer og ble tatt med til sykehus», skal hun ha skrevet på sin Instagram Story til sine nesten 42 millioner følgere på Instagram.

25-åringen ble innlagt på et sykehus nær Palm Springs, og skal nå føle seg bedre.

«Selv om dette definitivt var et av de skumleste øyeblikkene jeg noen gang har opplevd, er jeg nå hjemme og føler meg bra. Og jeg er så takknemlig for alle de fantastiske legene og sykepleierne som tok vare på meg».

Det er ikke kjent hva som forårsaket den lille blodproppen Hailey Bieber fikk.

«Takk til alle som har ønsket med god bedring og vist støtte, og for alle støtte og kjærlighet».

Mandag 7. mars delte modellen og kona til Justin Bieber bilder på Instagram fra Paris-turen sin. Hun var bare dager før hun ble syk i den franske hovedstaden i forbindelse med moteuken i Paris. I innlegget sitt med caption «short n sweet Paris», delte hun nylig en bildekarusell med antrekksbilder fra turen. Motepressen har rost henne for de stilige antrekkene hun brukte der, iført merker som Saint Laurent, Balenciaga, Gucci og Khaite, ifølge Grazia.

Les også: Oslo-jente håndplukket til Paris-visning

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

Siste saker

Mest lest nå
Les mer