Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Guccis Resort 2017 kolleksjon ble vist fram i går – Se bilder

gucci_resort_2017_93-001

Den italienske designeren Alessandro Michele er blitt lovpriset i store monn for å ha pustet nytt liv i Gucci. Merket hadde stagnert i en italiensk og små-harry luksusvibb, med en målgruppe som heller var 50+ enn unge, trendy fashionistaer. Med Micheles inntog ble det brått forandret med voldsomt fargerrike, mønstrete kolleksjoner inspirert av 70-tallet, og mye hypede reklamekampanjer.

Han mottok også den prestisjefylte prisen for «Designer of the year» under British Fashion Awards.

Tidligere denne våren ble det kjent at Gucci i tråd med den store trenden i tiden fremover vil kombinere herre- og damevisningene i ett.

Da Resortkolleksjonen for 2017 ble vist fram i går, i Westminister Abbey i London, var også begge kjønnene representert.

Skjermbilde 2016-06-03 kl. 18.35.53Det hele var i likhet med de siste Gucci-kolleksjonene mønsermiksing til tusen og man så mange bebrillede modeller, men også en del «goth»-detaljer, punk-inspirerte antrekk, preppy 1920-stil, anglomania, kniplinger, ruter, blomster, batikk, volanger, pels, dyreprint og påfugler. Pust. Man fikk følelsen av at en del av modellene hadde gått bananas i kleskister på loftet til besteforeldrene sine – men det funket overraskende bra.

Forøvrig var den norske modellen Lina Stensjø Simonsen blant modellene som gikk showet. Hun har på tross av sine 168 cm blant annet gått Vetements visning tidligere.

 

Se en del av det som ble vist her:

Nylig oppdatert100

Les også: Design din egen Gucci-veske.

Les også
9 serier vi vil binge i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer