Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Grav deg tilbake i SATC-garderoben

(TUMBLR)

(TUMBLR)At noen antrekk fra Sex And The City aldri vil dø, hersker det vel liten tvil om. Med Patricia Field som ansvarlig kostymør, har den amerikanske TV-serien gitt oss plenty med moteøyeblikk som har vært med på å avle frem mang en fashionista.

Ikke bare har Carrie Bradshaw og gjengen fått sprade rundt i de mest fantastiske antrekkene, de har også vært ikledd noen kreasjoner som i disse tider glatt ville blitt utnyttet i kleine bursdagshilsener på Facebook. I likhet med det virkelige liv er det nemlig ikke så lett å se plettfri ut til enhver tid om en er av den kreative typen.

Se også: Sarah Jessica Parkers mest ikoniske looks fra SATC

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Takket være Chelsea Fairless og Lauren Garroni kan en nå via Instagram få et tilbakeblikk i den vide garderoben de 94 episodene har gitt oss. Hos @EveryOutfitOnSATC serveres både de heldige og uheldige sammensetningene, vel kommentert av jentene bak profilen. Ideen kom til da de fant ut at deres motekunnskaper fra det sene 90-tall til tidligere 2000-tall måtte benyttes til noe.

– Chelsea og jeg er frustrerte motekritikere født 15 år for sent. Først tenkte vi å lage en nettside, men så kom vi på at det er 2016 og ikke 2008 og at noe som dette er ment for Instagram, sier Garroni til Dazed.

«Enten går Charlotte til verdens mest classy gynekolog, med papirkapper designet av Zac Posen eller så er denne looken et resultat av en bonus-utfordring hos Project Runway» (INSTAGRAM)

«Enten går Charlotte til verdens mest classy gynekolog, med papirkapper designet av Zac Posen eller så er denne looken et resultat av en bonus-utfordring hos Project Runway» (INSTAGRAM)Les også: BEKREFTET: Rumpetasken er tilbake

Les også
STILORAMA: Felicia Noelle Donkor

Siste saker

Mest lest nå
Les mer