Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Gigi hopper i det for Vogue – Se bilder og video

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)
Uansett hvor lei mange gir uttrykk for å være, prosentandelen som ikke kan få nok av Gigi Hadid er og vil nok fortsette litt til med å holde seg mye større.

Jelena Noura Hadid, som hun egentlig heter, har virkelig fått vist sitt skjønne åsyn i de fleste kanaler den siste tiden. Det hele startet kanskje allerede i 2-årsalderen, men takket være Naomi Campbell har Hadid fått vist at hun er mer enn bare et vakkert fjes.

Les også: Nå kan du få håret til Gigi og Kendall

I amerikanske Vogues mai-utgave kunne en se 21-åringen leve ut en italiensk drøm med kjæresten Zayn Malik. På forsiden havnet dog noen andre, selv om modellyndlingen har kunnet pryde både den spanske, australske, brasilianske, italienske, nederlandske, tyske, britiske, franske og kinesiske versjonen av motemagasinet.

Dette har Anna Wintour nå endelig gjort noe med, da hun for august-nummeret har hentet inn Gigi. I anledning de olympiske leker som starter samme måned er også friidrettsutøver Ashton Eaton med på å krydre det hele og Hadid kan fortelle både Eaton og Vogue at hennes far Mohamed representerte Jordan under vinter-OL i 1992 som 43-åring.

Se video og bilder fra den atletiske shooten skutt av Mario Testino:vogue4Screen Shot 2016-07-14 at 17.45.30 vogue3Screen Shot 2016-07-14 at 17.46.03 vogue2 vogue1 Screen Shot 2016-07-14 at 17.46.45

Les også: Eks-moteikon Paris Hilton mimrer i klesskapet sitt – Se nytt klipp fra Vogue

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer