9 ting du ikke visste om Gigi

Det andre Vogue-coveret til Gigi – nå via det australske juninummeret. Se 9 fun facts om den nysingle 20-åringen hos Melk & Honning

A photo posted by MELK & HONNING (@melkoghonning) on

Vraket av Victoria’s Secret

Gigi ble dumpet fra Victoria’s Secret Show i 2014, etter å ha ligget i hardtrening flere måneder før audition. Gigi uttalte seg ikke om nederlaget, men det ble avslørt av moren hennes, Real Housewives of Beverly Hills-stjerne og eks-modell, Yolanda Foster til Glamour. – Gigi jobbet så hardt for å komme med i showet, men hun fikk det ikke. Vet du hva? Sånn er livet, men hun var lei seg. Vraket eller ei, det ser ikke ut som VS-drømmen til Gigi er over helt ennå. I etterkant av showet instagrammet IMG-supermodellen at hun var på shoot med fotografen Elliz Lutz for VS Pink. Gigi er dog ikke en av de ti nye englene som har blitt bekreftet til Victorias Fashion Show 2015.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Startet modellkarrieren som baby

Modellkarrieren hennes begynte i en alder av kun 2 år, etter å ha blitt oppdaget av Paul Marciano, grunnlegger av Guess. Gigi forteller til Vogue at hun gikk på førskolen med datteren til Paul, og at foreldrene deres ble gode venner. Hun begynte kort tid etter å «jobbe» for Guess Baby – og senere Guess Kids. Gigi er i dag fortsatt Guess-modell, og er blant annet å se i Guess Spring/Summer 2015 denim collection.

throwback to when my mamma was the only stylist and photographer in my life 🌞 @yolandahfoster   A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Kjent familie

Utenom den berømte moren, så er hennes kjæreste smørsanger og tenåringsdrøm Cody Simpson… (OPPDATERT 9. MAI: Paret annonserte at de har gjort det slutt «for å fokusere på sine karrierer» prikk prikk prikk)… Mens stefaren hennes er den Grammy-vinnende produsenten David Foster. Men det ikke like mange vet er at Davids eldre barn – Sara og Erin Foster – også er vel kjent fra rampelyset. Søstrene er begge modeller og skuespillere («The OC», «Beverly Hills 90210«), og er aktuelle med sin nye serie «Barely Famous».

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Besatt av Candice

På videregående var Gigi besatt av supermodellen Candice Swanepoel, og dette var kvinnen som fikk henne interessert i mote. I 2014 gjorde Gigi endelig sin New York Fashion Week-debut, hvor hun fikk gå bak Candice på catwalken for Desigual – og de er i dag gode venner <3

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Drøyt ettertraktet

Jelena Noura Hadid, som Gigi egentlig heter, har nylig landet flere prestisjefylte kontrakter, blant annet fra Tom Ford, Victoria’s Secret og Maybelline. Sistnevnte skal være hennes favorittmerke på ekte, da hun angivelig ikke liker dyr sminke. Tilbudene blir ikke mindre nå som hun i skrivende stund har over tre millioner følgere på Instagram.

Met prep.. @patrickta x #maybelline   A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Holder seg fit ved å bokse

Gigi har alltid være en sporty jente, og har holdt seg i god form gjennom årene med (heste)ridning og volleyball. Hun har dog lagt ridehanskene og ballen på hylla etter hun oppdaget sin nye lidenskap; boksing. Gigi forteller at hun trener boksing hver dag når hun er hjemme i New York, med sin personlige trener Rob Piela på Gotham Gym. Piela har også pisket flere kjente supermodeller i form, som Victoria Secret-modell Sigrid Agren, Cara Delevingne og Kendall Jenner.

Skeier ut med burgere

Mulig hun juger, men modellen – som står oppført som 178 cm og 56 kg – referer ofte til hamburgere og pommes frites som matfavoritter. – Da jeg bodde i en turnébuss i Europa, så sov jeg i køyeseng og spiste McDonald’s hver dag, sier hun til bladet Into The Gloss. Da Gigi fylte 20 år så twitret ønske om McDonald’s-gavekort, som kun kunne dele ut til hjemløse på gaten i New York. Prikk prikk prikk.

@IntoTheGloss came to hang out for the new «After Dark» 🌃

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Smart-ass?

Når hun ikke bruker kroppen og ansiktet til å tjene penger, så bruker hun hodet som student. Gigi studerer psykologi og kriminologi ved New York-universitetet The New School i The Village.

Musikkvideobabe

Vel, hun har i alle fall hovedrollen til Miguels «Simplethings», fra det andre soundtracket til serien «Girls».

Se også: Her er Victoria’s Secrets 10 nye Angels