Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå kan du få håret til Gigi og Kendall

Screen Shot 2016-03-29 at 11.37.20

(INSTAGRAM)

Når det gjelder Kylie Jenner er det ikke akkurat noen hemmelighet at hun har funnet ut hvor butikkhylla med hårfarge og parykker holder til. Derfor blir vi dødelige kanskje ekstra våkne når det er noen andre i Kardashian/Jenner-klanen som har gått vekk fra sitt ravnsvarte hår.

Mens Kylie prøvde seg på både det ene og det andre i fjor, slo leppestift-aktuelle Kim Kardashian plutselig til med en blond variant. En skulle tro folk ikke lot seg overraske stort lengre, men da modellyndlingene Gigi Hadid og Kendall Jenner byttet om på hårfargen for Balmain-visningen tidligere i mars, ble det plutselig veldig spennende likevel.

Les også: Gigi Hadid kan takke Naomi for hjelpen

Byttet rettet ikke bare ekstra oppmerksomhet mot sjefsdesigner Olivier Rousteings tekstile kreasjoner, da motehuset ved siden av klærne har tilbudt skjønnhetspleie via Balmain Hair i over 40 år. Hver kolleksjon fletter ifølge nettsiden inn de siste catwalktrendene og lar seg inspirere av hemmeligheter backstage. Steward Guliker, administrerende sjef hos Balmain Hair, fikk alltid høre fra sin far som i 1971 startet opp Balmain Hair at hår er følelser.

– Det faktum at du kan skape en instant makeover med en ny hårsveis, er det som gjør at du allerede er i hjertet til konsumenten, sier Guliker til Business of Fashion.

Dette betyr at de som ønsker å se ut som både Gigi og Kendall uten å slite ut manken med kjemikalier, kan få kjøpt seg akkurat samme sveisen.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Demi Lovato: – Kim Kardashian forandret hvordan jeg så på kroppen min

Siste saker

Mest lest nå
Les mer