Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ganni kjøper alle de norske butikkene

– Det er en stor appetitt for Ganni her.

Siden 2012 har det Oslo-baserte agenturet Colina Stores AS hatt franchise på det danske suksessmerket Ganni. Med Anett Ringstad i spissen hos Colina, har Ganni de siste årene åpnet seks butikker i Norge.

Danskene har samarbeidet tett med Ringstad og ektemannen hennes Jørgen Jalland, som også er eier i Colina. Det norske agenturet har sammen med Ganni klart å bygge opp merket til å få et godt fotfeste her til lands.

Onsdag morgen ble det kjent at Ganni nå kjøper Coline Stores AS, og dermed tar over ansvaret for butikkene sine.

I en pressemelding uttaler administrerende direktør i Ganni, Andrea Baldo, følgende:

«Som en del av vår utvidelsesplan for detaljhandel ser vi frem til å ta over eierselskapet til de norske butikkene, og kontinuerlig fremme merkevarens globale potensiale. Det vil være en glede å jobbe tett sammen med Anett og Jørgen for å sikre dette».

Colina Agency AS, som også eies av Ringstad og Jalland, vil fortsette som før med å ha agentur på og gjøre PR for det danske merket.

«Det er en stor appetitt for Ganni her, og det har vært et utrolig interessant prosjekt å bringe merkevaren til liv gjennom en merkevarehandel. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vårt gjennom agenturet vårt», sier Ringstad i en pressemelding.

Les også: Avlyser Stockholm Fashion Week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer