Ganni kjøper alle de norske butikkene

– Det er en stor appetitt for Ganni her.

Siden 2012 har det Oslo-baserte agenturet Colina Stores AS hatt franchise på det danske suksessmerket Ganni. Med Anett Ringstad i spissen hos Colina, har Ganni de siste årene åpnet seks butikker i Norge.

Danskene har samarbeidet tett med Ringstad og ektemannen hennes Jørgen Jalland, som også er eier i Colina. Det norske agenturet har sammen med Ganni klart å bygge opp merket til å få et godt fotfeste her til lands.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag morgen ble det kjent at Ganni nå kjøper Coline Stores AS, og dermed tar over ansvaret for butikkene sine.

I en pressemelding uttaler administrerende direktør i Ganni, Andrea Baldo, følgende:

«Som en del av vår utvidelsesplan for detaljhandel ser vi frem til å ta over eierselskapet til de norske butikkene, og kontinuerlig fremme merkevarens globale potensiale. Det vil være en glede å jobbe tett sammen med Anett og Jørgen for å sikre dette».

Colina Agency AS, som også eies av Ringstad og Jalland, vil fortsette som før med å ha agentur på og gjøre PR for det danske merket.

«Det er en stor appetitt for Ganni her, og det har vært et utrolig interessant prosjekt å bringe merkevaren til liv gjennom en merkevarehandel. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vårt gjennom agenturet vårt», sier Ringstad i en pressemelding.

Les også: Avlyser Stockholm Fashion Week