Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto: Skjermdump TikTok @serenalakkiss)

Folk på TikTok bruker frukt som sminke

Resultatet overrasker mange.

Er det en kategori på TikTok som har gitt oss trender man virkelig kan måpe av så er det innen beauty. Og en ny uke betyr gjerne en ny trend.

Siste ut nå er å bruke frukt som sminke. Ja, du leste riktig.

Flere TikTok-brukere har nemlig lastet opp videoer som viser hvordan de bruker frukt til å fullføre sminkerutinen.

Frukten brukes enten som verktøy for å få til sminke-look – eller rett og slett i stedet for de vanlige produktene.

Se på @serenalakkiss for eksempel. Hun viser oss hvordan man ved bruk av kirsebær kan oppnå en rød og glødende look uten blush. Det får man til ved å bite av kirsebæret og deretter smøre det i ansiktet der du ellers ville hatt blush.

Skjønnhetseksperten bruker det halvspiste kirsebæret i kinnene, på nesen og leppene. Resultatet er overraskende friskt og naturlig.

Dette betyr at blushen til 300 kroner kanskje ikke trengs å erstattes med en ny, når du har dette alternativet i kjøleskapet.

@serenalakkiss Cherry tint makeup?!🍒 ib. @molchanovamua❤️ What should I try next? #cherryblush #makeuphacks #makeuptrend ♬ go (goddard. Remix) – Cat Burns

Det er ikke bare vi som er fan av denne looken. I kommentarfeltet er det tydelig at også fansen elsker det.

– Det er så utrolig søtt, skriver en.

Mens andre ville at hun skulle dra den enda lenger.

– Omggg, bruk frukt fullt ut, la en entusiastisk følger til.

Det er ikke bare kirsebær som kan brukes i stedet for sminke. Den ukrainske skjønnhetseksperten @molchanovamua har tatt ting ett steg videre.

I en TikTok med over åtte millioner visninger, viser makeupartisten oss hvordan vi kan bruke bjørnebær som øyenskygge og som en gloss. Ikke nok med det, hun tar også i bruk bananen. Man kan nemlig både fylle inn og forme brynene, samt lage en cateye-look med den.

@molchanovamua Reply to @.smilte_slays ♬ Breathe Jordan Nash – Jordan Nash

Selv om det for mange nok føles ganske usannsynlig å bytte ut den moderne sminkerutinen med fruktalternativet, så er det ikke en dum idé hvis du for eksempel mister bagasjen din på reise.

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Cecilia Teigen

Selvfølgelig er det ikke bare frukt som kan brukes. Grønnsaker er også en mulig erstatning. I en annen video på TikTok demonstrerer @molcha hvordan du kan bruke en paprika som eyeliner, mens rødbete funker som blush og babytomat som lipgloss.

Les også: Hårtrend fra 90-tallet tar av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer