Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Alicia Keyes under Met Gala 2021. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic via Getty)

Hårtrend fra 90-tallet tar av på TikTok

Bling-maskinen er tilbake!

Hvis du er mellennial eller Gen-Z så husker du kanskje denne hårtrenden? Blant alle hårtrendene som grønn og blå hårmaskara, og ikke mins twist-a-braid, så var paljetter i håret også en hit.

Svenske Elle skriver at den franske influenceren Sophie Murray la ut et klipp på TikTok i starten av juni hvor hun bruker en liten maskin som fester små paljetter til håret.

Klippet av henne har tatt av. Over en million har likt den, og hele 8 millioner mennesker har sett den. Vi skjønner hvorfor – det er den perfekte festivallooken.

Denne hårtrenden har brakt minner tilbake til alle som vokste opp i andre halvdel av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

For de som vil kaste seg på hårtrenden fra 90-tallet, så er det gode nyheter.

Bling-maskinen er å få tak i på ulike nettsider her i Norge også. Prisen ligger på mellom 200 og 300 kroner. Flere steder går den under navnet «Blinger Ultimate Set».

Det er ikke til å legge skjul på at vi har sett mer av steiner og glitter i håret og ansiktet som en trend de siste årene.

De glitrende detaljene har også blitt sett på den røde løperen.

Allerede under fjorårets Met-galla dukket Alicia Keyes opp med håret i en stram mid-leg bunn, og på håret hadde hun steiner som matchet resten av antrekket. Paljetter i håret gikk artisten også for når hun sang under Dronning Elizabeth sitt platinum jubile.

Alicia Keyes med paljetter i håret under Met Galaen i 2021. (Foto: John Shearer/WireImage via Getty).

Artisten er ikke den eneste kjendisen som er fan av denne hårtrenden. Under årets Met Gala dukket Vanessa Hudgens opp med glitrende kjede i håret, og også Karlie Kloss hadde pyntet håret for den røde løperen. Modellen gikk for et diamantkjede festet til frisyren.

Vanessa Hudgens under årets Met Gala med glitrende kjede i håret. (Foto: by Gotham via Getty).
Karlie Kloss med diamantkjede festet i frisyren. (Foto: Dimitrios Kambouris via Getty).

Les også: 3 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Les også
Foreo-sjefen: – Skjønnhetsteknologibransjen er i stadig endring

Siste saker

Mest lest nå
Les mer