Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kaia Geber dater Jacob Elordi? Ser slik ut
Foto: Instagram / @kaiagerber

Er Kaia Gerber og Jacob Elordi kjærester? Ser slik ut

Dumpet Zendaya til fordel for modelldatteren?

Ryktene om et forhold mellom toppmodell Kaia Gerber og skuespiller Jacob Elordi skyter fart. De to har allerede blitt spottet på middag på kjendisrestauranten Nobu i Malibu, California og senere også hånd i hånd i New York.

Nå har de vært på ny date i den amerikanske storbyen.

Australske Jacob Elordi, som er kjent for sine roller i Euphoria og Netflix-filmene The Kissing Booth og The Kissing Booth 2, datet tidligere medskuespiller Zendaya. Det skal imidlertid ha blitt slutt som en følge av hans interesse for toppmodell Kaia Gerber, skriver MTV.

Til E! News sier en kilde nær det nye paret at de to skal ha spist middag i Malibu på Zendayas 24-årsdag. Men verken Jacob eller Kaia skal ha noen hast med å sette noen merkelapp på forholdet.

– Jacob er interessert i å date Kaia, men det er ikke noe mer seriøst enn det. De har mange felles venner, og har hengt sammen før, sier kilden som forteller at de to har «veldig chille personligheter og felles interesser».

– Jacob får Kaia til å le, og familien hennes forguder ham. Kaia holder ting vennskapelig for øyeblikket, men det er definitivt flørting der.

Kaia Gerber og Jacob Elordi
Kaia Gerber og Jacob Elordi hånd i hånd i Soho i New York forrige uke. Foto: Raymond Hall/GC Images

Ryktene om et forhold mellom Jacob og Zendaya skjøt fart da de to ferierte sammen i Hellas i 2019. De ble spottet da de kysset i New York i februar i år, men bekreftet aldri forholdet.

Kaia Gerber, som nylig fylte 19 år, har ikke akkurat kastet bort tiden i lockdown. I mai tok hun bildene av seg selv – med armen i gips – for Marc Jacobs’ nyeste duftkampanje. Både hun og hennes nye flamme har begge brukt stemmen sin for å snakke høyt om både Black Lives Matter-bevegelsen og det nært forestående presidentvalget i USA.

Se dette innlegget på Instagram

nineteen 🖤

Et innlegg delt av Kaia (@kaiagerber)

Les også: Er dette toppmodellens nye flamme?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer