Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Makeup-artisten på Euphoira forteller hvordan hun designet looken.

Er du Euphoria-fan? Se her

Showets makeup-artist forteller om idéen bak de hypede sminkelookene i en ny filmsnutt.

Det er få TV-serier i verden som har satt dagsordenen i så stor grad som Euphoria de siste årene. Alt fra skuespillerne, tematikken, kostymene og makeupen har tatt verden med storm.

Mye av grunnen til at den er blitt en skikkelig snakkis er at den tar opp såre temaer som kjærlighet, kjønn, vold og rus. I HBO-serien, med Zendaya i spissen, følger vi blant andre Rue, Jules, Maddy og Kat sin high school-reise. Grunnet koronaviruset ble innspillingen av sesong 2 forskjøvet, men premieren annonseres snart.

Les også: Dette er trendenes om vil prege beautybransjen i år

Et annet aspekt ved serien som har fått mengder av oppmerksomhet og blitt del mye på sosiale medier er sminkelookene. Serieskaper Sam Levinson hadde en tydelig idè om å bruke nettopp makeup for å understreke personlighetene til karakterene.

Nå forteller sjefsmakeup-artisten Doniella Davy Variety om hvorfor Euphoria har lagt så stor vekt på sminke og hvordan hver karakters look ble designet.

– Da jeg ble kalt inn til intervju for jobben som makeup-artist, visste jeg ikke mye om showet. Jeg visste ikke at Sam Levinson allerede hadde en sterk makeup bakgrunn, forteller Davy til bransjenettstedet.

« Han visste at han ville bruket showet som en plattform til å pushe makeup som en måte å uttrykke seg på».

I denne videoen forteller makeup-artisten hvordan hun jobbet for å få frem de ulike lookene, og ikke minst hvordan de fikk laget leppetatoveringene.

Les også: Hvorfor skal det være så vanskelig å finne makeup til mørk hud?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer