Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Balenciaga Triple S

Er det slutt for it-sneakeren?

Med Balenciagas nye modell rett rundt hjørnet, selges Triple S på Tise.

Du kan ikke ha unngått å ha lagt merke til Balenciaga-sneakeren Triple S. Skoen «alle» snakker/snakket om, og som dukket opp nærmest hver gang vi scrollet nedover Instagram-feeden på beina til både norske og internasjonale influencere.

Det til tross for, eller kanskje på grunn av, prislappen på nærmere 10.000 norske kroner. Sneakeren ble på rekordtid utsolgt i butikker verden over, og ventelistene var lange som et vondt år. På nett ble sneakeren verdt sin vekt i gull – bokstavelig talt.

Den siste tiden har sneakeren imidlertid til stadighet dukket opp på Tise og andre stedet for kjøp og salg av varer på nett. Betyr det at vi snart er ferdig med it-sneakeren? Eller i det minste at influencerne er det?

For etterhvert som Triple S blir «allemannseie» – eller i alle fall stadig mer vanlig, tar influencerne skrittet videre til neste modell. Det spanske luksusmotemerket er nemlig aktuell med sin helt ny sneakermodell, Track. Men vil den få samme kultstatus som den foregående?

Balenciagas nye sneakersmodell Track

Balenciagas nye sneakersmodell Track

Skoen, som først ble presentert under merkets AW18-visning i Paris tidligere i år, bygger videre på Triple S’ hi-tech-mal, men først og fremst med utgangspunkt i funksjonalitet, skriver Vogue.

Fire Track-modeller slippes eksklusivt på The Corner Shop, Selfridges som en del av Balenciagas takeover 3. -23. september. Men hvis du trodde det bare var å stikke innom for å kjøpe skoen må du tro om igjen. Du må nemlig registere deg på Balenciagatrack.com før 3. september for å booke plass på lanseringen og på forhånd velge hvilken av de fire modellene du ønsker (du får ikke engang se utvalget før du er registert her). Og ja, det kommer til å bli utsolgt – fort. Det sier Sebastian Manes, innkjøps- og varesjef ved Selfridges til Vogue.

Les også
To norske modeller i Vogue Arabia

«Balenciaga-sneakers har vært et av de mest etterspurte fottøyene siden i fjor. Hver gang vi får inn nye leveranser av Triple S blir det utsolgt på få timer på grunn av en stadig lengre venteliste. Kundene våre kan ikke vente med å se hva som er det neste fra Demna Gvaslia – han har virkelig gjenoppfunnet motehuset for den moderne kvinne og mann», sier Manes, som tror også Track-modellen vil bli en must-have slik som Triple S.

«Track er en unik kombinasjon av atletiske og moteelementer. Kombinert med innslag av neon harmonerer det med sesongens 80-tallstrend, og vil raskt bli en kultfavoritt».

Bilder: Balenciaga.

Les også: Er det innafor med sneakers til dress?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer