Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
anna delvey og julia fox venner?
Er Julia Fox og Anna Delvey venner? Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic via Getty / Instagram/@theannadelvey

Er Anna Delvey og Julia Fox venner?

Ser sånn ut.

Er det to navn det snakkes mye om for tiden, må det være Anna Delvey og Julia Fox. Mens førstnevnte blir portrettert i den nye Netflix-serien Inventing Anna, hadde Fox sine (i hvert fall) 15 minutter med berømmelse i januar, som den daværende kjæresten til Kanye West.

Delvey, som egentlig heter Anna Sorokin, ble som kjent i 2019 dømt til fengsel for å ha svindlet seg gjennom New Yorks sosiale elite i tillegg til å ha lurt flere banker og fem stjerners designhoteller.

anna delvey
Anna Delvey, egentlig Sorokin. Foto: Instagram/@theannadelvey

Julia Fox har vært å se i flere mindre kjente filmer og serier, men var plutselig på «alles» lepper i vinter da hun skrev en tekst for Interview Magazine om hennes første date med (relativt) nysingle Kanye West.

Med ett var hun et stilikon, og hun dukket til og med opp på catwalken for LaQuan Smith under New York Fashion Week for bare noen uker siden. Også for henne ble lykken kortvarig, da det for noen uker siden ble kjent at hun og West ikke lenger er et par.

hvem er daten til Kanye west?
Julia Fox på Louboutin-fest under Paris Fashion Week i 2021. Foto: Victor Boyko/Getty Images for Christian Louboutin

Nå ser det ut til at Anna Delvey og Julia Fox har funnet hverandre.

Julia skal ha kalt Anna for «min kjære søs» på Instagram, og de skal begge ha tagget hverandre i flere Instagram Stories. Og vennskapet er ikke at det ferskeste heller – de to skal ha blitt venner for et år siden, ifølge Grazia.

De to har tydeligvis flere felles venner, noe som virker logisk ettersom Anna Delvey pleide å henge rundt den poshe glitteratien i New York, påpeker magasinet.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

«Vi ble faktisk kjent på Instagram da jeg var ute (av fengsel, journ.anm), og vi sendte hverandre noen DMer, og så ble hun med i Clubhousen min, noe som var helt random», sier Anna Delvey til The New York Times.

«Jeg svarte på folks spørsmål om opplevelsen min, og hun gjorde forumet så mye bedre. Hun stilte alle de riktige spørsmålene. Vi har lik type humor. Hun var aldri dømmende, og vi har holdt kontakten siden», fortsetter hun.

I vennskapets ånd skal Anna Delvey ha forsvart noen av spekulasjonene rundt Fox sitt forhold til Kanye. Og hun har også røpet at de to jobber sammen.

Kanye West på date
For sin andre date med Julia Fox, ordnet Kanye West en hotellsuite med klær. Foto: Gotham/GC Images via Getty

«Julia har flere interessante kreative prosjekter på gang, men media fokuserer bare på kjærlighetslivet hennes», sier Delvey videre til The New York Times og legger til;

«Vi jobber faktisk sammen om noe nå».

Det blir imidlertid ikke i USA Delvey vil jobbe fra.

Hun ble dømt til mellom fire og tolv års fengsel i 2019, men slapp ut i februar 2021 etter kun to år, for eksemplarisk oppførsel. Lykken ble likevel kortvarig for russeren, som utga seg for å være tysk aristokrat, for hun fikk kjapt en utvisningsordre fra USA.

Les også: Fikk store problemer under innspillingen av Euphoria

Siste saker

Mest lest nå
Les mer