Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Eveline Karlsen teamer opp med Bianca Ingrosso
Foto via @evelinekarlsen

Norsk beautyguru inn i teamet til svensk superstjerne

– Vi kommer til å utvikle så mye fett.

Bianca Ingrosso regnes som en av Sveriges største influencere. Med over én million følgere på Instagram, en egen tv-serie som tar for seg hverdagen til familien hennes og makeup-merket Caia Cosmetics, er ikke det så rart. Tidligere i år ble 24-åringen også utnevnt som kreativ rådgiver for motenettgiganten Nelly.

Onsdag avslører Ingrosso på sin Instagram Stories at den norske beautyinfluenceren Eveline Karlsen blir en del av teamet hennes i Caia Cosmetics.

«Velkommen til familien, din fantastiske stjerne, Eveline Karlsen», skriver Ingrosso.

Foto via @biancaingrosso / Instagram

Eveline Karlsen: – Vi klikket så bra

Med over 58 000 følgere på Instagram har Karlsen jobbet seg opp til å bli blant landets største influencere innen sin kategori. Under årets Vixen Awards i januar stakk hun av med prisen for Årets Influencer beauty.

– Da Bianca og Caia Cosmetics lanserte i fjor, lagde jeg en first impression på min YouTube-kanal. Jeg elsket produktene og det brandet sto for. Bianca og Caia plukket opp dette og spurte om jeg ville komme til Stockholm og filme noen videoer med Bianca, sier Eveline Karlsen til Melk & Honning.

– Vi klikket så bra og hadde begge en stor lansering foran oss, på hvert vårt plan. Vi fikk se hverandres lansering og innså at dette produktet var så likt. Både i design, produkt og farger. Etter sommeren i fjor har vi holdt kontakten. Både Caia og jeg har store mål og planer. Vi ønsker begge å bli et internasjonalt varemerke. Nå er det Norge som står for tur.

Norske Eveline Karlsen teamer opp med den svenske superstjernen Bianca Ingrosso

– Kommer til å bli magisk

Karlsen forteller at hennes oppgave vil være å ha ansvar for Caia Cosmetics i Norge. Og hun har dyktige kolleger i Sverige som hun skal jobbe tett sammen med.

– Jeg skal være med på kampanjer, produktutvikling og å bygge merkevaren ytterligere. Dette kommer til å bli magisk!

Hva gleder du deg mest til?

– Å bruke mine kunnskaper og min kreativitet. Produktutvikling, trender og å bygge merkevaren. Gjennom mine ti år i bransjen har jeg nok testet det meste på markedet, og dette tar jeg med meg til Caia. Vi kommer til å utvikle så mye fett og jeg gleder meg til å introdusere så mye bra til det norske markedet.

Les også: Blondinbella selger kosmetikkselskapet sitt til norsk milliardær

Siste saker

Mest lest nå
Les mer