Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @isabellelowengrip

Blondinbella selger kosmetikkselskapet sitt til norsk milliardær

Måtte selge luksusvilla og droppe privatfly.

Isabella Löwengrip var av de første bloggerne i Sverige som virkelig klarte å tjente gode penger på å fortelle om livet sitt på nett, i en meget ung alder. Under kallenavnet Blondinbella ble hun rikskjendis lenge før hun fylte 20.

Siden den gang har hun forsøkt å legge rosablogger-stempelet bak seg, for å i stedet bli tatt seriøst som businesskvinne. Hun har skrevet flere bøker, holdt foredrag rundt om i hele Norden, startet en netthandel, et skomerke, et investeringsselskap – og et kosmetikkmerke.

I 2018 ble hun kåret til Næringslivets mektigste kvinne av svenske Veckans affärer. Siden det har det gått rett vest for Löwengrip. Hun ble anklaget for å bløffe om tallene, en storstilt USA-ekspandering gikk i vasken, og hun måtte trekke i nødbremsen for å unngå en storstilt konkurs.

Hun endte med å selge villaen utenfor Stockholm og legge om livsstilen som bestod av privatfly, flotte reiser og luksusvarer.

Tirsdag ble det kjent at Löwengrip nå selger kosmetikkmerket sitt til det norske selskapet Dermanordic, der Christian Ringnes er en av eierene.

Bilde via Instagram @isabellalowengrip

Ifølge Expressen uttaler svensken at hun er fornøyd med salget, og ekstra stolt over at det akkurat er dette norske selskapet som har valgt å kjøpe opp Löwengrip Beauty.

– At en ledende aktør som Dermanordic ønsker å erverve Löwengrip er et slags bevis på at vi har utviklet et varemerke med produkter som står sterkt i markedet, sier hun til avisen.

Også forretningspartneren Pingis Hadenius, som hun startet selskapet med i 2013, har blitt kjøpt ut. Det er foreløpig ikke kjent hvor mye Dermanordic har punget ut med for Löwengrip Beauty, men alle de 75 ansatte i sistnevnte selskap skal visstnok ha fått mulighet til å fortsette i jobben som før.

Les også: Norsk toppinfluencer mener H&M har kopiert henne

Les også
To norske modeller i Vogue Arabia

Siste saker

Mest lest nå
Les mer