emma stone på snl kledd i bytimo. foto produsenten

Emma Stone i norsk design

Stylisten til Melk & Honning: – Jeg elsker norsk mote.

At norsk mote har fått en internasjonal oppsving er ingen hemmelighet.

Forrige uke dukket skuespiller Emma Stone opp på tv-showet «Saturday Night Live» kledd i antrekk fra norske Bytimo og Holzweiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ikke første gang norsk mote frontes på det populære tv-showet. I desember 2017 gjestet skuespiller og regissør James Franco «Saturday Night Live» i en rosa Holzweiler-dress.

Det er den New York-baserte stylisten Tom Broecker som står bak stylingen av Emma Stone. Til Melk & Honning legger han ikke skjul på at han er imponert over norsk design.

– Jeg elsker norsk mote. Til å være et så lite land er det et fantastisk talent. Designet, fargene, teksturene og materialene. Jeg elsker å introdusere folk for norsk design, sier Broecker.

– Det er en annen spinn på klassisk street wear, og det er spennende å kunne vise folk plagg som de ikke allerede har sett i butikkene her i New York. Her er plaggene one of a kind og det er veldig spesielt.

Elisa Mollatt ved Bytimo forteller til Melk & Honning at de hadde fått beskjed om at Broecker hadde lånt kjolen for å prøve den på Stone.

– Det er utrolig gøy og vi digger Emma. Hun er en fantastisk skuespiller som står for mye bra. Ikke minst ble bildene fantastisk kule!

Emma Stone i Holzweiler. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC and @maryellenmatthewsnyc
skuespiller emma stone i kjole fra bytimo. foto snl
Emma Stone i byTiMo. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC and @maryellenmatthewsnyc

Hovedbilde: SNL

Les også: Full forvirring rundt & Other Stories’ Oslo-åpning

Artikkelen fortsetter under annonsen