Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emily Ratajkowski svarer på ryktene om leppeinjeksjoner
(Foto via Instagram @emrata)

Emily Ratajkowski svarer på ryktene om leppeinjeksjoner

«Det er rart hvordan kroppen endrer seg så mye i løpet av noen måneder».

I oktober i fjor ble det kjent at Emily Ratajkowski er gravid. Emrata, som hun kaller seg på sosiale medier, har 27 millioner Instagram-følgere som hyppig får nye bilder av den amerikanske modellen og megainfluenceren opp i feeden sin. Nå går ryktene om at hun har fikset på leppene.

Fredag tok hun til Instagram Stories for å svare på ryktene.

«Til de som sier at jeg må stoppe med leppeinjeksjonene: Jeg har aldri hatt leppeinjeksjoner (dømmer ikke de som har det – dere ser bra ut), men du kan ikke engang få injeksjoner når du er gravid. En kvinnes blodvolum øker med 50 prosent som er grunnen til at de kan bli litt hovne i ansiktet og leppene under graviditeten» skriver hun til et bilde av seg selv.

(Foto via Instagram @emrata)

Hun skriver også at flere har påpekt at det virker som om hun har vært gravid «i en evighet». «LOL ja en graviditet varer i 40 uker, som absolutt kan virke lenge, men jeg kunngjorde det halvveis i graviditeten og det har bare gått tre måneder siden da! Det har egentlig gått veldig fort for meg».

Emily Ratajkowski uttalte seg også om de mange kroppslige endringene hun har opplevd hittil under graviditeten.

«Det er rart hvordan kroppen endrer seg så mye i løpet av noen måneder. Jeg setter pris på hva kroppen min kan gjøre og hva som er vakkert på en helt ny måte, og jeg kommer til å hylle den her når jeg føler for det» legger hun til.

Modellen venter sitt første barn med mannen Sebastian Bear-McClard, som hun giftet seg med i New York i februar 2018.

I fjor høst kunne designeren bak klesmerket Inamorata avsløre at hun gir ut bok i 2022. Boken My body vil angivelig fokusere på «hva det betyr å være kvinne og en vare, hvordan menn behandler kvinner og hvordan kvinner tillater det», ifølge Metropolitan Books.

Les også: Emily Ratajkowski åpner opp om seksuelt overgrep

Siste saker

Mest lest nå
Les mer