Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Leken er over for Elle Norge

I ettermiddag ble ryktene som har fart en god stund bekreftet: Elle Norge legges ned.

– Egmont har hatt Elle på lisens i 10 år og denne kontrakten går ut mai 2017. Under forhandlingene av den nye avtalen mellom Egmont og de franske eierene Lagardère kom ikke partene til enighet om vilkårene, noe som har ført til den situasjonen vi er i nå, forteller Signy Fardal på telefon til Melk & Honning.

Sjefsedaktør Signy Fardal har sittet med makta hos norske Elle de siste 18 årene. Nå vil redaksjonen bestående av fire stykker lage fire utgaver av magasinet til, før det hele er over i juni.

– Det er selvfølgelig veldig rart, men vi står samlet og kommer til å kjøre på for fullt i de siste utgavene vi skal publisere. Redaksjonen holder koken fram mot målstreken, forteller Fardal.

Motepersonligheten og sjefsredaktøren har mange drømmer og planer for fremtiden, men ønsker ikke å avsløre hva hun kan tenke seg å gjøre fremover før ting er helt bestemt.

Ifølge Nina Westergaard, som er kommunikasjonsdirektør i Egmont Publishing, er utfordrende tider i mediebransjen store deler av grunnen til at de slutter å gi ut magasinet.
 Les også: Flere internasjonale motemagasiner kutter ned på print

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer