Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Duck nails tar av på TikTok. Foto: [email protected]

Duck Nails trender – men har norske neglesalonger trua?

– Dette ser ut som en nybegynnerfeil, sier negletekniker.

TikTok er plattformen som bare gir og gir. Særlig når det kommer til ulike skjønnhetstrender. Denne gangen er det en spesiell form på neglene som trender, nemlig såkalte duck nails. Og som alltid er det delte meninger når det kommer til hva folk synes er pent.

Delte meninger til tross. Ducks nails er veldig populært, med hele 16,6 millioner views på TikTok så langt.

Heldigvis er det ikke et direkte helsefarlig skjønnhetstriks. Men sikkert mer ment som inspirasjon av typen oppskrifter eller hårklipp.

– Helt ærlig så synes jeg det ser grusomt ut, sier negletekniker Sidra Suleman til Melk&Honning.

Hun synes formen ser mer ut som spader og at duck nails ser mer ut som en nybegynnerfeil alle i bransjen har opplevd.

https://www.tiktok.com/@slayedbykashhh/video/6963023417196956933?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.dazeddigital.com%2F&referer_video_id=6982078112184012038&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6935759142733039109

– Det gir ikke mening å ha denne fasongen på neglen, og jeg vil helst ikke anbefale den til kundene mine, forteller hun.

Styggpent

Trenden med duck nails føyer seg inn i rekken av skjønnhetstrender som de siste årene har pushet grenser når det kommer til hva som oppleves estetisk vakkert. Og ifølge Dazed Beauty, så er denne formen neglenes svar på de utskjelte platform-crocsene fra Balenciaga.

Negleteknikeren er derimot av den oppfattelsen at dette ikke kommer til å bli en av de internasjonale skjønnhetstrendene nordmenn kommer til å trykke til sitt bryst.

Negletekniker Sidra Suleman. Foto: Privat

– Det er ingen av kundene mine som har blitt fristet til å prøve dette. Og jeg har vanskeligheter for å tro at det kommer til å slå an i Norge.

Les også
Nå kan du snart leie Sarah Jessica Parker sitt Hamptons-feriehus

Hun forteller videre at her til lands er vi ganske basic sammenlignet andre land, men at det finnes de som tør å tenke utenfor boksen her også.

Kundene har utviklet seg stort når det kommer på design på negler, særlig under pandemien. Da har det gått fra nude nails til abstrakte ting og ulike former for vågal nail art.

Les også: Sminketriks for smokey eyes tar av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer