Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Disse tre norske designerne kan se du se i Oslo fredag

Viser sine kommende kolleksjoner – og du kan shoppe rett fra catwalken.

For å rette fokus på norsk mote og design inviterer Klarna, i samarbeid med Melk & Honning og produksjonsbyrået 8392, til et mote-event der de tre norske designerne Anne Karine Thorbjørnsen, Michael Olestad og Haik viser sine kommende kolleksjoner på Sentralen i Oslo fredag.

Vil du delta på arrangementet? Send en mail med navnet ditt til [email protected]

– Norsk mote begynner å bli tatt på alvor – også internasjonalt. Vi syntes vi det er viktig å bidra til at norske motedesignere får en lokal plattform å vise seg frem på, sier Sindre Olsson, markedsansvarlig for Melk & Honning. 

Alle de tre designerne er tidligere vinnerne av Bik Bok Runway Award som arrangeres under Oslo Runway med mål om å løfte frem og anerkjenne unge designtalenter. Oslo Runway arrangeres vanligvis i februar, men har denne sesongen tatt en pause for å videreutvikle konseptet i forkant av en ny sesong i august i år.

– Med referanse til både tradisjonelle trunk shows og see now, buy now-formatet vil Marmorsalen på Sentralen dramaturgisk endres til en pop-up-butikk i etterkant av visningene. Via Klarna vil besøkende kunne kjøpe enkeltprodukter umiddelbart, mens andre looks og plagg kan forhåndsbestilles direkte fra designerne, sier Jostein Wålengen, daglig leder i PR- og produksjonsbyrået 8392.

Du kan lese mer om mote-eventet her.

Michael Olestad:

[soliloquy id=’66608′ type=’gutenberg’]

Haikw/

[soliloquy id=’66616′ type=’gutenberg’]

Anne Karine Thorbjørnsen

[soliloquy id=’66624′ type=’gutenberg’]

Siste saker

Mest lest nå
Les mer