Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Disse kjendisene har fått eller venter pandemibabyer

Bruker tiden godt under korona.

For få dager siden ble det kjent at ryktene rundt Kylie Jenners graviditet stemte. Superkjendisen delte en søt filmsnutt til sine 266 millioner følgere, der hun viser frem barnefaren Travis Scott, Kris Jenner og Stormi sine reaksjoner.

Det har vært flust med såkalte pandemibabyer – og flere er på vei.

For samme uke som Jenner avslører at hun er gravid med barn nummer to, kommer også nyheten om at Jennifer Lawrence venter sitt første barn med ektemannen Cooke Maroney.

Her har Melk & Honning samlet flere av kjendisene som har fått barn det siste året eller som er gravide akkurat nå.

Les også: Kjendisene saksøkes for å dele bilder av seg selv

I februar i år ble det kjent med at Elsa Hosk hadde fått sitt første barn sammen med kjæresten Tom Daly. Jenta fikk det uvanlige navnet Tuulikki. Toppmodellen gikk ut på Instagram med hele sin følelsesladete fødselshistorie over seks innlegg.

Disse kjendisene har fått eller venter pandemibabyer
Foto: Instagram @hoskelsa

Emily Ratajkowski delte nyheten om at hun og ektemannen Sebastian Bear McClard hadde fått en sønn via Instagram i mars. De ga han navnet Sylvester Apollo Bear.

Foto: Instagram @emrata

John Carew & Pernille Juvodden fikk også sitt første barn tidligere i år. Hun fikk navnet Melodie.

Disse kjendisene har fått eller venter pandemibabyer
Foto: Instagram @pjuvodden

Naomi Campbell delte nyheten om at hun var blitt mamma i mai. Supermodellen skrev «En vakker liten velsignelse har valgt meg til sin mor. Jeg føler meg så beæret over å ha denne forsiktige lille sjelen i livet mitt. Det finnes ingen ord som kan beskrive det livslange båndet jeg nå vil ha med deg, min engel. Ingen kjærlighet er større» skrev hun på Instagram.

Foto: Instagram @naomi

Alicia Vikander og mannen Michael Fassbender ble foreldre for første gang tidligere i år. Det er likevel ikke før i et intervju med People Magazine at den svenske skuespilleren står frem med dette. Der reflekterer hun nemlig over den nye rollen som mamma og hvordan det har påvirket livet hennes. Paret som er ekstremt opptatt av å beholde privatlivets fred, har ikke delt noen bilder av babyen.

Les også
5 kjønnsnøytrale trender fra catwalken til Dior

Foto: Pierre Suu/Getty Images

Amber Heard fikk sitt første barn i juli i år. Hun skriver på Instagram at «For fire år siden bestemte jeg meg for at jeg vil ha barn. Jeg ønsket å gjøre det på mine egne premisser». Det er trolig snakk om adopsjon, men hun har ikke gått spesifikt ut med dette.

Disse kjendisene har fått eller venter pandemibabyer
Foto: Instagram @amberheard

Halsey og ektemannen Alev Aydin ble foreldre for første gang i juli i år. Babyen fikk navnet Ender Ridley Aydin.

Foto: Instagram @iamhalsey

Emma Stone og ektemannen Dave McCary fikk en baby i mars. Ifølge People Magazine skal stjernens syn på barn ha fullstendig endret seg da hun fylte 30; Før det var hun ikke interessert i å få barn. Stone er ikke på Instagram og paret har ikke delt noen bilder av babyen foreløpig.

Disse kjendisene har fått eller venter pandemibabyer
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Cardi B og Offset fikk en sønn tidligere denne måneden og delte nyheten på Instagram. Fra før av har paret datteren Kulture Kiari Cephus som er tre år.

Foto: Instagram @iamcardib

Scarlett Johansson og SNL-komikeren Colin Jost fikk sitt første barn sammen i august i år. Skuespilleren har også en seks år gammel datter kalt Rose, fra ekteskapet med franske Romain Dauriac. Hun har ikke ønsket å dele bilder av Rose og det samme gjelder nok for det nye barnet også.

Foto: John Shearer/Getty Images

Komikerparet Olivia Munn og John Mulayney venter sitt første barn sammen. Det var sistnevnte som delte nyheten på talkshowet Late Night with Seth Meyers, der han også fortalte om kampen mot alkoholisme som han har kjempet de siste par årene.

Foto: John Shearer/Getty Images for MTV og Manny Carabel/Getty Images

Toppmodell Rosie Huntington-Whiteley og forloveden Jason Statham kunne sent i august melde at de venter barn nummer to. Fra før av har paret sønnen Jack på fire år.

Les også
Gisele Bündchen åpner opp om traumatiserende Alexander McQueen-visning
Foto: Instagram @rosiehw

TV-profil og podcast-host Marte Bratberg venter sitt første barn med kjæresten hun frem til nå kun har omtalt som «leirdua». Det var i mai hun slapp nyheten via sin egen Instagram, etter å ha forsøkt å holde det skjult ved å gå i store klær i månedsvis.

Foto: Instagram @martebratberg

Les også: Dette vet vi om Bella Hadid sin nye kjæreste

Siste saker

Mest lest nå
Les mer