Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Elsa Hosk deler uvanlig babynavn og fødselshistorie på Instagram
(Foto: Instagram @hoskelsa)

Elsa Hosk er blitt mamma: deler uvanlig babynavn og fødselshistorie på Instagram

Elsa Hosk åpner opp om hjemmefødselen.

I september i fjor delte den svenske supermodellen nyheten om at hun ventet sitt første barn. Hun har gjennom hele graviditeten delt bilder og oppdateringer med sine 6,4 millioner Instagram-følgere.

I en Instagram-post deler hun nå et bilde av den nyfødte datteren, som har fått et nokså spesielt navn.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av elsa hosk (@hoskelsa)

«Tuulikki Joan Daly. 02.11.21. Den lykkeligste dagen i livet mitt var å møte deg. Det stolteste øyeblikket i livet mitt var når jeg fødte deg. Oppkalt etter to sterke kvinner, mamma og svigermor, kom du til verden som en superkvinne med knyttneven ved ansiktet. Vi vil elske deg for alltid, baby Tuuli» skriver 32-åringen i caption.

Hosk har i motsetning til mange andre superstjerner latt følgerne følge graviditeten tett. Nå deler hun også fødselshistorien på Instagram.

I seks Instagram-poster forteller hun åpent om at hun «ikke følte den spirituelle forbindelsen til fødselen som hun lette etter» på sykehuset, og tok derfor avgjørelsen om å føde hjemme. Modellen hadde en såkalt naturlig fødsel uten smertestillende i vann.

Hun skriver videre at «det er den verste smerten, frykten og mørket jeg noen gang har opplevd i de øyeblikkene» og at hun følte seg «som et dyr».

«Noen dager er gått, og noen ganger ser jeg på henne og gråter når jeg tenker på hva vi gikk gjennom sammen. Jeg føler en takknemlighet for kvinnene rundt meg, jeg ser på mødrene rundt meg med så dyp respekt og beundring, og jeg føler en slik takknemlighet for det vakre yrket til jordmødre og doulas, og jeg innser at fødsel kan være lett eller vanskelig, vakker eller mørk, men hver kvinnes historie er så hellig og så viktig. Jeg elsker deg».

Les hele fødselshistorien her:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av elsa hosk (@hoskelsa)

Elsa Hosk og kjæresten Dom Daly begynte angivelig å date tilbake i 2015, ifølge E! News. Daly var med på å starte brilleselskapet District Vision som han også er kreativ leder for. Tuulikki er parets første barn sammen.

Les også: Har Kendall Jenner fått seg ny kjæreste? Ser slik ut.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer