Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi om Bella Hadid sin nye kjæreste
Foto: Instagram @bellahadid

Dette vet vi om Bella Hadid sin nye kjæreste

Hvem er Marc Kalman?

Det har vært heftig spekulert i om Bella Hadid og The Weeknd ville finne tilbake til hverandre, etter å ha datet av og på helt siden 2015.

Rapperen og supermodellen slo opp i 2017, men fant tilbake til hverandre i april 2018. Det var etter at Abel – som han egentlig heter – hadde datet Selena Gomez i ett år.

I august 2019 var leken over igjen og det tilsynelatende for godt.

Nå er det en ny mann i Bella Hadid sitt liv, nemlig Marc Kalman.

De to har visstnok datet i all hemmlighet i ett år allerede.

Under filmfestivalen i Cannes delte supermodellen selv et bilde av de to i het omfavnelse på sin egen Instagram-profil.

De ser ganske forelska ut!

Les også: Nå er filmen om Barbie på vei

Foto: Instagram @bellahadid

Samarbeidet med Travis Scott

Men hvem er egentlig denne fyren?

Navet er altså Marc Kalman og han jobber som Art Director. Ifølge nettsiden hans har han designet logoer, visuals og merchandise, samt designet for motemerket Bathing Ape.

Men for musikkelskere er vel det at han stod bak designet av Travis Scott sitt album, kanskje mest betegnende for hvilken status han har.

Med linken til Scott, Kylie Jenners baby daddy, er det også klart at han er en del av Kardashian-klanen sitt utvidete univers.

Men selv om Kalman nå dater en av verdens mest kjente kvinner, er han ikke veldig offentlig av seg. Og leter du etter masse info på Insta blir du skuffet. Marc Kalman sin IG er nemlig satt til privat.

Men han følger Bella og hun følger han. Kjendisnettstedet Page Six sin kilde forteller at de to virkelig har gått inn for å skjule forholdet.

«Om de var ute på byen sammen, gikk han ut først for å hente bilen. Så gikk hun ut og inn i bilen. Så kjørte de til en location hvor hun ble droppet av, mens han kjørte videre for å parkere bilen».

Men nå ser det altså ut til at paret er klare for å gjøre forholdet mer offentlig, etter hete dager i solen på den franske rivieraen.

Les også: Min Sommer: Modell og influencer Josefine Vogt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer