Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Disse to jentene lever av å posere i bikini på Instagram

Skjermbilde 2016-06-016

Instagram flyter over av overfladisk inspirasjon i alle former, spesielt «fitspo», og mange har skapt seg et levebrød gjennom å vise frem sin veltrente kropp i lite klær på den populære appen. Nå som sommeren har sneket seg innpå oss for fullt og vi gjør oss klare til å strippe ned til nesten ingenting på strender innenlands og utenlands, har vi plukket fram noen som sprader rundt i bikini året rundt.

Natasha Oakley og Devin Brugman bak instagram-profilen @ABikiniADay har gjort bikini-inspo til sin nisje, reising til en livsstil og sponsing dagligdags.

Natasha er opprinnelig fra kysten av Australia, Devin er fra California og begge har bodd deler av livet på Hawaii. Nå er de basert i Los Angeles. Eventyret startet med at de tok bilder av hverandre i bikini for moro skyld, før idéen om å lage en blogg, Instagram-konto og Facebook-side plutselig dalte ned i hodene deres, sammen med navnet «A bikini a day», en sen natt i den stjernespekkede amerikanske byen.

– Den neste dagen hadde vi plutselig tusenvis av følgere  og fikk forespørsler fra merker om samarbeid, forteller Natasha til The daily Mail.

Per dags dato har de til sammen en følgerbase på 2,2 millioner, og blir fløyet verden rundt for å posere i nye bikinier i avsidesliggende tropiske miljøer.

Les også: Emily Ratajkowski: – At jeg spiller på Sex på Instagram er feministisk.

Verken Oakley og Brugman er syltynne, men har veltrente, formfulle kropper. De avslører at de begge har sine usikkerheter. Natasha er misfornøyd med bena sine og Devin med magen, men at all positiv tilbakemelding på Instagram definitivt har gitt dem bedre selvbilde.

– Følgerene våre har vært fantastisk snille mot oss. Det er kjempeskjeldent de sier noe for å trekke oss ned, noe som hjelper oss til å forstå at man må elske det man har å by på og bare rocke det. Jeg føler det er et gjensidig forhold oss og følgerene våre har- vi ønsker å gi dem god selvtillit, og det gjør de med oss også, forteller Natasha til Beauticate.

– Din mentale tilstand og din positivitet er det aller viktigste, langt viktigere enn diett og trening, forteller hun.

Devin forteller at grunntankene i A Bikini A Day er at man skal hylle sine naturlig former, og at det er det som har tiltrukket så mange følgere.

Nylig oppdatert103

Les også: Weekday har valgt en norsk modell til å fronte den nye badetøykolleksjonen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer