Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
sex and the city

Dette skulle egentlig skje i Sex and the City 3

En kjent karakter ville miste livet.

Tidligere i år fikk vi daglig nyheter om bråket rundt Sex and the City-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall. Konflinkten gikk for det meste ut på om det ville bli en tredje «Sex and the City»-film. Et stort ønske fra Parker sin side, men Cattrall satt ned foten.

Manuset til film nummer tre var imidlertid klart.

Hva ville en tredje film i rekken handlet om? En kjent karakter ville dødd, men det var altså filmen selv som måtte bøte med livet.

W Magazine skrev denne uken at nettopp døden ville stå sentralt i filmen. Den opprinnelige planen til produksentene var at etter 94 serieepisoder og to filmer skulle historien snu. Mr.Big, altså mannen til Carrie Bradshaw, skulle dø. Dette ble avslørt i podcast til forfatteren James Andrew Miller.

Dødsfallet til Mr.Big skulle foregå tidlig i filmen, mest sannsynlig fra et hjerteinfarkt i dusjen. Etter dette ville filmen vise Carries sørgeperiode. Planen var at denne filmen ville gå litt i samme retning som serien, fremfor filmene som til stor grad har vært preget av humor, fjas og produktplassering.

Mr.Big, John James Preston eller Chris Noth som han egentlig heter skal ha godkjent at karakteren han spiller i «Sex and the City» skulle dø. Eller som han selv sa det, dø i kunstens navn. I podcasten til Miller sa han at han satt pris på serien, men at han hatet «corny stuff» i filmene. Ja, du husker kanskje avslutningen med Mr.Big og Carrie Bradshaw i klesskapet hennes hvor han frir til henne på nytt med et par blå Manolo Blahniks? Noth forteller at han hatet denne scenen.

Til tross for at han ikke var like stor fan av alle ved SATC-filmene, hadde Noth akseptert at det ville bli en film til. Manuset var ferdigskrevet og alt lå til rette for en tredje film. Hadde det ikke vært for Kim Cattrall.

Innspillingen av den tredje filmen skulle etter planen begynt i oktober 2017.

Les også: Har motebransjen fått krystaller på hjernen? 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer