Dette ønsker de norske it-jentene seg til jul – og slik feirer de

Alice Wang, Darja Barannik og Maren Schia om sin julefeiring.

Julen man så glimre fjernt i horisonten tidlig i desember er her for fullt. På dette tidspunktet skal gaver helst være kjøpt inn – og pulsen bør i alle fall være på vei ned i kategorien hvile.

Mens julen er i ferd med å sette inn har vi spurt tre norske it-girls og influencere om hva de håper befinner seg under treet, hva de beste og verste julegavene de har fått er og ikke minst hvordan de skal feire jul i år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: 5 barer perfekt for en juledrink

Alice Wang – influencer/motedesigner – @itsalicewang

Hva ønsker du deg til jul i år?

– Èn ting: Penger.

Om du kunne ønske deg hva som helst i hele verden, no limits, hva ville det vært?

– Det er kanskje veldig klisje, men jeg ønsker meg ekte lykke. At en dag så skal jeg smile og tenke for meg selv at «Jeg er virkelig, virkelig lykkelig!» Enten det gjelder suksess med merket mitt og komme dit jeg skal karrieremessig, eller å finne min «true love» – eller begge deler. Jo, forresten, begge deler!

Hva er den beste og den verste gaven du har fått?

– Jeg fikk en dildo i gave da jeg var 20. Vet ikke om det er den beste eller verste gaven…

Hvor i verden skal du feire jul i år – og hva gleder du deg mest til?

– Jeg reiser til New York nå! Så jeg kommer til å være der og i Boston for å feire jul i år. Jeg gleder meg aller mest til å reise bort og komme meg til statene egentlig. Og selvfølgelig den amerikanske julematen!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Darja Barannik – influencer – @darjabarannik

Hva ønsker du deg til jul i år?

– Jeg har begynt å ønske meg mer og mer opplevelser, og de siste årene har min samboer og jeg gitt hverandre reiser. For noen dager siden bestilte vi spontant tur til Florida og reiser allerede i romjulen. Dermed byttes ski, fjell og snø ut med 14 dager med sol, strand og varme, noe som skal bli veldig deilig før travle uker med moteuker og reiser.

– Ellers ønsker jeg meg stort sett ting til hjemmet – alt fra vaser, puter, coffee table books og pynteting, til såper og duftlys. Forbruksvarer som kashmirsokker, undertøy og treningstøy står også høyt på listen. Også må jeg innrømme at jeg har noen vesker, sko, kåper og blazere på ønskelisten, men ettersom prislappene er ganske stive må jeg stå for de kjøpene selv.

– Min gave til meg selv denne julen er disse bootsene fra Celine, som jeg har bestilt (Her sett på den danske influenceren Pernille Teisbaek)

Om du kunne ønske deg hva som helst i hele verden, no limits, hva ville det vært?

– Ubegrenset tilgang til penger? Og med de pengene ville jeg reist verden rundt. 

– Hva er den beste og verste gaven du noensinne har fått? 

– Den beste gaven må være alle turene jeg har fått av mamma og pappa til Brasil, der vi i feiret jul mange år på rad. Den verste er hakket vanskeligere. Jeg kan faktisk ikke huske å ha fått noe jeg ikke har vært fornøyd med. Men det var alltid ramaskrik da vi var små og søsteren min Katarina og jeg fikk forskjellige Barbier, eller da hun fikk en annen farge på pysjen enn meg, haha.

Hvor i verden skal du feire jul i år – og hva gleder du deg mest til?

– Jeg skal feire jul sammen med familien i Oslo, og jeg gleder meg som et lite barn! Ettersom jeg reiser så mye setter jeg enormt stor pris på den ene gangen i året vi samles som familie over flere dager. Det er noe med det å våkne under samme tak, traske rundt i pysjen halve dagen og ligge på sofaen og se den ene julefilmen etter den andre. For ikke å glemme all den gode maten og drikken man konsumerer i løpet av de dagene!

– For meg er roen jeg får i julen helt spesiell.

Maren Schia – student/Influencer – @marenschia

Hva ønsker du deg til jul i år?

– Jeg har jo egentlig alt jeg trenger , men jeg ønsker meg GoPro, bokstavsmykke fra Bjørg eller David Andersen, Boyy-veske, håndsteamer, bananvase og pyntetallerken fra Jonathan Adler, Saks Potts-boblejakke, og Love Magazine eller andre nisjemagasiner som det.

Om du kunne ønske deg hva som helst i hele verden, no limits, hva ville det vært?

– Å få tilbake alle de jeg har mistet.

Hva er den beste og verste gaven du noensinne har fått? 

– Den beste gaven jeg har fått er kanskje Balenciaga triangle-lommeboken jeg fikk av kjæresten min i fjor.

– Jeg har egentlig aldri fått noe ille. Jeg tenker det alltid er en god tanke bak de gavene man får! Jeg er en som til og med blir glad for å få sokker jeg, haha.

Hvor i verden skal du feire jul i år – og hva gleder du deg mest til?

– I år skal jeg feire med pappa sin familie på Notodden. Det jeg gleder meg mest til er å få tilbringe tid med familien, siden alle bor utenfor Oslo og jeg ikke får sett de så ofte. Også blir det utrolig deilig å få slappet av litt.

Bilder via Instagram @itsalicewang @darjabarannik @marenschia

Les også: 10 mer bærekraftige julegavetips