Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @gigisdisposable

Dette er stjernenes «hemmelige» Insta-kontoer

Engangskamerabilder, minigriser og snikfotografering.

Det er noen år siden begrepet finsta – som viser til falske Instagram-kontoer – ble kjent.

Til tross for navnet er kontoene så ekte som de får blitt. Det handler nemlig om alternative Insta-kontoer der kjendiser gjerne publiserer en mer «ekte», humoristisk eller ukjent side av seg selv.

Mange av kontoene er private og forbeholdt venner og familie. Men her er noen av de «hemmelige» kjendis-kontoene du kan følge.

Via @camera_duels deler den tidligere Disney-stjernen Cole Sprouse bilder av folk som forsøker å ta snikbilder av han. I bioen står det: «Denne Instagram-kontoen er dedikert til folk som forsøker å ta bilder av meg i all hemmelighet, og hvordan jeg klarer å ta bilde av dem først. Måtte det raskeste kameraet vinne!». Kontoen har i skrivende stund utrolige 5,6 millioner følgere.

Les også: Nå slår Instagram ned på kjøpte følgere og falske brukere

Andre kjendisene har valgt å få utløp for sin mer kunstneriske side. Blant disse finner vi for eksempel Gigi Hadid og Joe Jonas, som begge har finstaer der de utelukkende legger ut bilder tatt med engangskamera.

Gjennom henholdsvis @gisposible og @cupofjoe deler de ærlige, uredigerte bilder av seg selv, reisene de er på, behind the scenes og sine kjære.

Det finnes også de som har valgt å opprette enda rarere kontoer. Game of Thrones-stjerne Sophie Turner hadde en periode en helt egen konto dedikert til pølser kalt @sophiessausagereviews, artisten Lorde hadde en konto dedikert til løkringer kalt @onionringsworldwide (som nå er slettet), og Ariana Grande har en konto der hun poster bilder av sin minigris Piggy Smalz kalt @realpiggysmallz.

Les også: Dette tjener Kylie Jenner per Instagram-post

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer