Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er programmet for Oslo Runway SS19

Men hvor er designere som Tom Wood og Admir Batlak?

Tirsdag 14.august er det klart for en ny runde med den norske moteuken, Oslo Runway. Det er tre år siden Norges svar på fashion week så dagens lys, først med visninger i Kulturkirken Jakob, etterfulgt av Operaen, Sentralen, Munchmuseet og nå sist rundt i hele Oslo. Hvor visningene vil holdes denne gangen er fortsatt ikke klart, men men tirsdag offentliggjorde arrangørene programmet for Oslo Runway Spring Summer 2019. Sesongens visninger vil gå over to dager, med Bik Bok Runway Award på dag tre.

På sesongens program er designere og merker som Anne Karine Thorbjørnsen, Epilogue og Cala Jade som igjen viser under den norske moteuken. ByTiMo, Line of Oslo, IBEN, FWSS, Cathrine Hammel og Michael Olestad som viste i fjor, er på plass også i år. Og Moire og Pia Tjelta får også egne visninger.

Noen vi derimot savner på programmet i år er Admir Batlak, Tom Wood og Holzweiler. Sistnevnte har de to siste sesongene vist i København; noe de også vil gjøre denne sesongen.

Til Melk & Honning forteller Tom Woods Mona Jensen hvorfor de ikke kommer til å holde noen visning denne sesongen.

– Vi er i tenkeboksen på hvordan vi ønsker vise fremover, og har nylig hatt en oppgradering av designteamet vårt med to ny designere. Vi ønsker å la dem få spillerom til å påvirke neste kolleksjon, før vi tar en ny vurdering neste sesong. Det er ikke noe dramatisk bak denne avgjørelsen, sier hun.

Heller ikke Admir Batlak er å se på sesongens program. Til Melk & Honning forteller han at han for tiden jobber med andre prosjekter.

Se programmet for Oslo Runway SS19 her: 

Dette programmet gjelder designerne som vil vise kolleksjonene sine «on schedule». Designere som vil holde presentasjoner og visninger utenfor programmet vil bli annonsert fortløpende.

Program for oslo runway

Oslo runway ss19 program

oslo runway program

Hovedbilde: Anne Karine Thorbjørnsen AW18. Foto: Sara Angelica Spilling. 

Les også: Admir Batlak: Neida, det er ikke farvel 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer