Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Jacob Elordi og Kaia Gerber. Foto: Kevin Winter/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS og Theo Wargo/Getty Images

Dette er de 10 hotteste kjendisparene akkurat nå

Alle har begynt å date i løpet av det siste året.

Det er få ting som fascinerer folk mer enn når to store kjendiser blir kjærester. Årets store overraskelse på den fronten var selvsagt da det ble bekreftet at Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde funnet sammen igjen. Dette skjedde 17 år etter at paret som bare ble kalt «Bennifer» brøt forlovelsen.

Selv om dette har fått spesielt mye omtale, er det flust av spennende, høyprofilerte nye kjendispar om dagen.

Her har Melk & Honning samlet de 10 hotteste kjendisparene akkurat nå.

Les også: Hailey Bieber måtte kjempe for å holde tårene tilbake under Met gala

Kaia Gerber og Jacob Elordi

Kaia Gerber, som er supermodell Cindy Crawfords datter, har på kort tid blitt en av de virkelig up-and-coming modellene i bransjen. I fjor høst begynte ryktene å gå om at hun datet Euphoria-stjernen Jacob Elordi.

Siden har de postet cute bilder med små kjærlighetserklæringer til hverandre på Instagram. De dukket også nylig opp hånd i hånd på Met Gala afterparty.

Jennifer Lopez og Ben Affleck

Dette superparet har en lang historie. De to begynte først å date i 2002 de spilte i filmen Gigli sammen. En forlovelse fulgte, før de to gikk hver til sitt i 2004.

Et par ekteskap, flere forhold og noen barn senere, er Bennifer til alles store glede blitt kjærester igjen.

Dette er de 11 hotteste kjendisparene akkurat nå
Jennifer Lopez og Ben Aflleck. Foto: P. Lehman/Barcroft Media via Getty Images

John Mulaney og Olivia Munn

Komiker John Mulaney skilte seg fra kona Ann Marie Tendler tidlig i 2021. Da hadde de vært gift i seks år, og det var visstnok Mulaney som initierte skilsmissen. Kort tid etter begynte ryktene å gå om at han i stedet hadde blitt sammen med skuespiller og komiker Olivia Munn.

Og siden da har ting gått unna, for siste nytt er at de to venter barn. Det kunne Mulaney avsløre i Seth Meyers sitt talkshow, tidligere i september.

Les også
Boikotter Florence Pugh sin nye film med Harry Styles?
Foto: John Shearer/Getty Images for MTV og Manny Carabel/Getty Images

Rihanna og A$AP Rocky

Tidlig i 2020 slo Rihanna opp med milliardærkjæresten Hassan Jameel. Kort tid etter begynte ryktene å gå om at den barbadiske superstjernen og rapperen A$AP Rocky hadde noe på gang. I august hanket hun han inn til en Fenty Skin-kampanje og utover høsten ble de to spottet av paparazziene en rekke ganger. Ifølge Harper’s Bazaar feiret de jul og nyttår sammen med Rihannas familie.

I mai fortalte rapperen om sine følelser for henne i et intervju med GQ og siden har de to vært uatskillelige. Nylig møtte de opp sammen med på Met Gala og virket utrolig forelsket.

Foto: Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images

Tom Holland og Zendaya

Disse to møttes først og ble nære venner da de spilte i Spider-man: Homecoming i 2016. Allerede da begynte ryktene å svirre om at det var mer enn bare vennskap mellom de to, men dette ble kjapt avkreftet. Siden da har Zendaya blant annet datet Euphoria-kollega Jacob Elordi, mens Holland en stund var sammen med Nadia Parks.

I juli i år ble likevel Spider-man-duoen avslørt mens de kysset i bilen og i august delte Holland en romantisk bursdagshilsen til Zendaya på Instagram. Der skriver han «My MJ, have the happiest of birthdays. Gimme a call when you’re up». MJ er forøvrig kallenavnet på kjæresten til spider-man, Mary Jane Watson, i tegneserien.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Tom Holland (@tomholland2013)

Megan Fox og Machine Gun Kelly

Disse to har på kort tid blitt et av de mest populære og mest fotograferte kjendisparene i verden. Skuespiller Megan Fox skilte seg fra Beverly Hills, 90210-skuespiller Brian Austin Green etter ti år sammen i 2020. I Mars samme år møtte Fox skuespiller og rapper Machine Gun Kelly – som egentlig heter Colson Baker – da de to spilte i filmen Midnight in the Switchgrass.

Få måneder senere dukket hun opp i musikkvideoen til låta hans Bloody Valentine og i juni ble de Instagram official. Siden har paret dukket opp på en rekke eventer sammen – og fått mye oppmerksomhet for de ekstravagante, til tider avkledde looksene de har kjørt.

Michael B. Jordan og Lori Harvey

Skuespiller Michael B. Jordan ble kåret til verdens mest sexy mann av People magazine i 2020. Black Panther-stjernen skal ifølge US Magazine visstnok ha datet både rapper Iggy Azalia, artist Snoh Aalegra og modell Cindy Bruna. I november 2020 begynte ryktene å gå om at han hadde noe på gang med talkshow-kjendis Steve Harveys datter, Lori Harvey. Hun har tidligere blitt linket til blant andre Formel 1-kjører Lewis Hamilton, Future – og både sønnen til P. Diddy og Diddy selv.

I januar 2021 bekreftet de forholdet via Instagram.

Kourtney Kardashian og Travis Barker

En liste over de hotteste kjendisparene i verden hadde ikke vært fullstendig uten disse to. Kourtney Kardashian og Blink 182-trommisen Travis Barker har visstnok vært gode venner i 15 år og naboer i ti av dem. Etter at reality-stjerna endte ting for godt med Scott Disick i 2015, skal hun visstnok både ha datet Younes Bendjima og Luka Sabbat. Barker var på sin side gift med modell Shanna Moakler i en årrekke, før de ble skilt og han gikk over til å date Rita Ora en periode.

Les også
9 veganske kafeer i Oslo

I 2019 og 2020 ble Kardashian og Barker ifølge Us Magazine sett sammen på ulike restaurantdater i Los Angeles, men det var ikke før tidlig i 2021 de ble Instagram official. De to har fått spesielt mye oppmerksomhet for at de ikke er redd for å kline offentlig – noe eksen Scott Disick blant annet har reagert på. Mange har også bemerket seg ved at Kardashian har fått en mye mer rocka og avkledd look etter at de to ble sammen.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av travisbarker (@travisbarker)

Olivia Wilde og Harry Styles

Det var i november i fjor det ble kjent at skuespiller og regissør Olivia Wilde og skuespiller-forloveden Jason Sudeikis gikk fra hverandre etter ni år sammen. Samme år ble det kjent at Harry Styles var blitt hanket inn til Wildes nye film Don’t worry, Darling.

Tidlig i 2021 begynte ryktene å gå om at forholdet ikke bare var profesjonelt etter at de to ble gående sett hånd i hånd i et bryllup. I juli hadde Page Six fått tilgang til bilder der de to kysset og danset sammen på en Yacht i Italia. Selv om ingen av dem har bekreftet forholdet offentlig, peker alt i retning av at det er noe på gang.

Zoë Kravitz og Channing Tatum

De to skuespillerne har blitt sett sammen i flere sammenhenger den siste tiden, blant annet på Met gala da Tatum var Kratiz kavaler for kvelden. Det kan likevel ha en sammenheng med at han spiller en av hovedrollene i thrilleren Pussy Island, der Kravitz debuterer som regissør.

Les også
Derfor er Devon Ross motebransjens nye yndling

Er de to bare gode venner eller er det noe mer på gang mellom de relativt nyskilte kjendisene? Det vil tiden vise.

Les også: Topp 15 antrekk fra årets Met gala

Siste saker

Mest lest nå
Les mer