Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Er Crocs den nye it-skoen?

Flere trender kommer som et slag i trynet, og plutselig digger du noe du for et par år tilbake sa at du aldri ville ha på deg. Et par sko som mange sannsynligvis har vanskeligheter for å tro at noen gang blir trendy er crocs, som folk flest først og fremst forbinder med sykehusansatte og campingturister.

Men i dag har skoene laget av de skumlignende materialet dukket opp på catwalken under London Fashion Week. Den skotske designeren Christopher Kane har nemlig lansert et samarbeid med det amerikanske skomerket. Versjonene i samarbeid med Kane er laget i jordfargede toner og prydet av steiner og krystaller i forskjellige farger.

Screen Shot 2016-09-19 at 18.35.42

Christopher Kane SS17. Foto via Instagram

Når man tenker nærmere over er det, er kanskje ikke en overraskelse at dagen har kommet for crocsen sin storhetstid, etter at de fleste andre funksjonelle sko har hatt sitt øyeblikk de siste årene, slik som Birkenstocks og Tevas.

Christopher Kane er heller ikke den eneste i moteverdenen som har tatt de funksjonelle skumskoene inn i varmen, da Teen Vogue har latt de prege en billedserie og bloggeren ManRepeller har nylig hatt et sponset samarbeid med det amerikanske skomerket.

Sistnevnte argumenterer for at det kanskje er på tide at Crocs erstatter den hvite sneakersen, men tiden vil vise om motefolket omfavner trenden i så stort omfang.

Crocs-Simon-Chetrit-Man-Repeller_1847

Foto via ManRepeller

Crocs-Simon-Chetrit-Man-Repeller_1680

Foto via ManRepeller

Les også: Kenzo paroiderer sosiale medier – se morsom og creepy film

Siste saker

Mest lest nå
Les mer