Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Her er norske Nikoline Mekjan på catwalken for Burberry og Riccardo Tisci
Norske Nikoline Mekjan på catwalken for Burberry

Burberry og Riccardo Tisci elsker å jobbe med norske Nikoline Mekjan

Her går hun på catwalken for Burberry.

Onsdag ettermiddag var det duket for Burberry med kreativ leder Riccardo Tisci i spissen sin nyeste visning. For selv om koronapandemien fortsatt preger en hel verden stikker det ikke lenger like mange kjepper i hjulene for moteverdenen.

De har nemlig lagt hjernene sine i bløt, og kommer opp med stadig mer kreative løsninger når det kommer til visninger. Publikum er med på Zoom og modellene flys inn med strenge karanteneregler og et svært så rigid testregime.

Blant modellene under Burberry-visningen onsdag var norske Nikoline Mekjan.

Nikoline Mekjan for Burberry under onsdagens visning

Burberrys fall 2021-visning skulle egentlig vært avhold 14. april, men ble flyttet grunnet prins Philips død.

Melk & Honning skrev om henne allerede i 2017 i artikkelen Møt den nye modellgenerasjonen. Da var hun helt i starten av karrieren, og gikk under Oslo Runway for FWSS og Tom Wood.

Hun er tilknyttet Heartbreak her hjemme, og fløy ifølge Youna Baupoux ved det norske modellbyrået til London der hun måtte i karantene i to uker før hun fikk jobbe for motehuset.

Det er ikke første gang hun jobber med Burberry.

– I fjor gjorde hun en exclusive for de. Hun har jobbet med de regelmessig i et år nå for lookbooks, e-com, showroom og så videre. Riccardo Tisci elsker å jobbe med henne!

I 2017 fortalte hun Melk & Honning at hun ved siden av modelljobbingen spilte fotball på Høvik og var nestleder i Bærum Røde Kors Ungdom. Nå studerer hun ved Cambridge.

Les også: Norske Madeleine på catwalken for Gucci

Siste saker

Mest lest nå
Les mer