Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Boikotter Florence Pugh sin nyeste film med Harry Styles?
Boikotter Florence Pugh sin nyeste film med Harry Styles? Foto fra venstre: Vittorio Zunino Celotto & Dimitrios Kambouris for The Met Museum/Vogue via Getty

Boikotter Florence Pugh sin nye film med Harry Styles?

Skal mislike artistens forhold med regissøren deres.

Harry Styles satte fyr på nettet da bilder av ham i politikostyme begynte å florere på nettet i vinter. Det var i forbindelse med filmen My Policeman, hvor han spiller en politimann på 60-tallet mot The Crown-stjernen Emma Corrin.

Den britiske artisten er også snart aktuell med filmen Dont’t Worry Darling, lagt til et tilsynelatende idyllisk sted på 50-tallet i sukkerspinnfarger. Her spiller han ektemannen til en ulykkelig husmor, spilt av Hollywood-yndling Florence Pugh. Filmen er regissert av skuespiller Olivia Wilde, og har verdenspremiere på filmfestivalen i Venezia om bare noen uker.

Nå ser det ut som at Florence Pugh muligens boikotter filmen.

Det er nok ikke filmen i seg selv 26-åringen har noe imot. Men heller det relativt ferske forholdet mellom motspiller Harry Styles og filmens regissør.

olivia wilde
Olivia Wilde. Foto: Stefanie Keenan via Getty

Styles og Wilde fant tonen og ble et par midt oppi filmproduksjon, hvorpå Wilde forlot skuespillerforloveden sin Jason Sudeikis, som hun deler to barn med.

– Jeg kan si så mye som at det at Florence så Olivia og Harry all over hverandre på settet ikke ble tatt godt imot ettersom Olivia fremdeles var sammen med Jason da hun først begynte å hooke opp med Harry, sier en insider til Page Six.

Sudeikis og barna deres skal ha besøkt Olivia Wilde på settet i begynnelsen. Noe som skal ha gjort at folk følte seg ukomfortable. Harry Styles skal ha vært grunnen til at paret avsluttet sitt syv år lange forhold i november 2020.

Nettet tror nå at Florence Pugh i det stille boikotter filmen.

Da Olivia Wilde nylig la ut traileren til Don’t Worry Darling på Instagram, skal ikke Pugh ha trykket på like-knappen, ifølge Page Six.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Olivia Wilde (@oliviawilde)

Regissøren fulgte opp med et innlegg av Pugh med kommentaren: «Å se denne kvinnen arbeide var en f***ing glede! Gleder meg til å vise dere [email protected]@dontworrydarling».

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram

Pugh skal igjen ha droppet å like innlegget. Og postet istedenfor samme dag en teaser til et annet filmprosjekt, filmen Oppenheimer.

«Jeg synes det er så morsomt hvordan Florence Pugh ikke har sagt noe om Don’t Worry Darling og Olivia Wilde fortsetter å hype henne opp», skriver en bruker på Twitter.

«Måten Florence Pugh enda ikke har postet noe om Don’t Worry Darling selv om det nå er to trailere ute for den og likevel poster hun alle andre prosjekter hun gjør om dagen altså hva gjorde Olivia Wilde???», skriver en annen.

En kilde skal imidlertid ha uttalt til Page Six at det ikke er så dramatisk i det hele tatt.

– Jeg hørte at hun allerede skulle poste om Oppenheimer den dagen for en spesifikk grunn. Og at det ikke hadde noe med et svar til Olivia å gjøre, sier vedkommende til magasinet.

Videre skriver Page Six at Florence Pugh under en butikkåpning av Tiffany & Co i London nylig skal ha svart på spørsmål om hvordan det var å jobbe med Harry Styles. Da skal skuespilleren ha svart at han var «totalt profesjonell og at det var flott å arbeide sammen».

Les også
Toppliste: Vesker til skolestart

Les også: Kommer The Crown med ny serie?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer